Viheriöt lannoitetaan maanantaina heti leikkuun perään rakeisella syyslannoksella, jonka jälkeen niitä sadetetaan välittömästi 15 minuutin ajan. Perjantaina viheriöt jyrätään aamulla heti leikkuun jälkeen, mikäli olosuhteet pysyvät jyräykselle suotuisina. Isommat syystyöt aloitetaan ensi viikolla. Niistä lisätietoa myöhemmin.

Leikkuukorkeudet ennallaan:

• Viheriöt 3mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 9mm
  • Väylät 12mm
  • Esikarheikot 20mm
  • Karheikot 50mm

Väylän 18 portaiden korjausurakka jatkuu tällä viikolla. Mikäli ehdit mukaan auttamaan, ole yhteydessä toimitusjohtajaan (Pia Lillberg, 040 13 54321). Kentällä on syyskuun ajan töissä myös opiskelijoita, jotka mm. raivaavat väylien reunoja. Pahoittelemme töistä aiheutavaa haittaa ja toivomme, että huomioitte työmiehet pelatessanne.

Perjantaina järjestetään Santa Claus Golfin (Arctic Golf Oy:n) osakkeenomistajien oma hauska kahden mailan kisa. Osakaskisassa talo tarjoaa osakkeenomistajille sekä kisan, että kisan jälkeisen illanvieton klubilla. Voitte ilmoittautua myös pelkästään illanviettoon, mikäli ette itse kisaan ehdi. Luvassa hyvän seuran lisäksi hyvää ruokaa ja ruokajuomaa. Lauantaina kilpailukalenterissa on kauden viimeinen yksilökisa SantaSport Open, jossa kisataan sekä yleisessä pistebogeyssä että yleisessä HCP lyöntipelissä. Ilmoittautukaahan mukaan joko NexGolfissa tai caddielle!

Huomatkaa, että syyskuun alettua, klubin ja kioskin aukioloajat lyhenevät: klubi palvelee teitä päivittäin klo 8-19 ja kioski klo 10-19.

Hauskaa golfviikkoa!