Leidien ilta 5.10.2018

Kutsumme kaikki Santa Claus Golf Clubin leidit viettämään naisten iltaa perjantaina 5.10.2018 Villa Willamoon. Illan ohjelmassa eclectic ja birdie palkitsemisten ja arpajaisten lisäksi ruokailua, saunomista ja mukavaa yhdessäoloa. Tarjoamme illan aikana mahdollisuuden myös kirppikseen, eli voitte tuoda omia golfvarusteitanne myyntiin. Willamon ihanaa puulämmitteistä saunaa varten, ottakaa omat pyyhkeet mukaan.

Koska tarjolla on pientä purtavaa, ilmoittakaa mahdollisista ruoka-aineallergioistanne ilmoittautumisenne yhteydessä. Osallistumismaksu 5€ maksetaan käteisellä paikanpäällä. Jos mahdollista, varatkaa mukaan tasaraha. Ilmoittautumiset 3.10.2018 mennessä caddiemasterille: caddiemaster@santaclausgolfclub.fi tai 0200 30 200. Lisätiedot kutsussa.

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa iltaa!