Golfarin kehonhuolto ja lihaskunto alkavat taas 22.10.

Santa Claus Golf Club ry tarjoaa jäsenilleen talvikaudella erittäin edullisesti, erittäin tehokasta ja erityisen hyvässä ja hauskassa seurassa golfareiden lihaskuntoa ja kehonhuoltoa maanantaisin ja torstaisin.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen, ikään ja kuntotasoon katsomatta. Liikkeet on suunniteltu nimenomaan golfareille ja niiden haastavuutta voi säädellä itse. Tunnit vetää viime vuoden tapaan teille kentän kesätöistäkin tuttu liikunnanohjaaja Suvi Ylipuranen. Voitte osallistua molemmille tunneille peräkkäin (yhteiskesto 1,5h / pv.) tai halutessanne vain lihaskuntoon (45min) tai kehonhuoltoon (45min).

GOLFARIN LIHASKUNTO
Maanantaisin klo 18.30-19.15 ja torstaisin klo 19-19.45

• Lyseonpuiston lukion salissa
  • 22.10.2018-30.4.2019
  • Voit käydä ensin lihaskuntotunnilla ja jatkaa kehonhuollolla (yhteiskesto 1,5h)
  • Lihaskuntojumpassa nostetaan sykettä, kohotetaan lihaskestävyyttä, lisätään liikkuvuutta ja edistetään toimintakykyä erityisesti lajinomaisuutta huomioiden.

GOLFARIN KEHONHUOLTO
Maanantaisin klo 19.15-20 ja torstaisin klo 19.45-20.30

• Lyseonpuiston lukion salissa
  • 25.10.2018-30.4.2019
  • Kehonhuolto on turvallista ja rauhallista lihaksien sekä lihaskalvojen hyvinvointiin keskittyvää harjoittelua. Tunneilla keskitytään dynaamiseen venyttelyyn, joka lisää lihaksen pituutta ja ehkäisee loukkaantumisia.

Osallistumismaksu golfarin lihaskuntoon ja kehonhuoltoon on 30€ / kausi tai 5€ / kerta (maksetaan käteisellä paikapäällä). Kausimaksulla voitte osallistua niin monelle tunnille kuin haluatte. Maksut voi hoitaa myös liikuntaseteleillä ja korteille, siinä tapauksessa olkaa yhteydessä toiminnanjohtajaan: Pia Lillberg, pia.lillberg@santaclausgolfclub.fi, 040 13 54321.