Kiitos kaudesta!

Lämmin kiitos kaikille kuluneesta kaudesta. Kenttä on nyt suljettu, samoin range. Kausi 2018 oli hieno. Kierrosmäärät kasvoivat sekä talvi- että kesäkentällä ja huomattavaa kasvua oli myös vieraspelaaja- ja kilpailukierroksissa. Facebook sivuillamme voitte palata niin kesän kuin talven tunnelmiin mm. valokuvien kautta (vaikka ette itse Facebookissa olisikaan). Tämän viikon aikana kentällä tehdään viimeiset kentänhoitotoimenpiteet, mm. viheriöiden syväilmastus, jotta kenttä saadaan talvehtimiskuntoon.

Kulunutta kautta juhlistetaan rennoissa merkeissä Golfklubilla lauantaina 3.11.2018. Illan aikana luvassa on mm.

• seuranmestareiden ja reikäpelimestareiden palkitseminen
  • “leffailta”, eli Japanin TV:n kesän Guinnessin maailmanennätysyrityksestä tekemän ohjelman esitys sekä Japanin tuliaisten maistelua
  • leffaeväät, eli teemaan sopivaa purtavaa poppareista hamppareihin, juomia unohtamatta
  • paljuilua ja saunomista klubin pihalla, eli ottakaa uimahousut ja pyyhkeet mukaan!

Merkatkaahan päivä kalenteriin ja ilmoittautukaa mukaan! Lisätiedot kutsussa.