Seuralle uusi puheenjohtaja, kapteenit ja hallituksen jäseniä

Santa Claus Golf Club ry:n syyskokouksessa eilen 28.11.2018 käytiin läpi kuluneen vuoden toimintaa ja varainhoitoa, päätettiin ensi vuoden jäsenmaksuista, toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta sekä valittiin seuraan uusia toimihenkilöitä. Viimeiset kaksi vuotta seuran puheenjohtajana ja sitä ennen viisi vuotta varapuheenjohtajana toimineen Kirsti Saviaron seuraajaksi seuran puheenjohtajaksi valittiin Asko Hirvisalo. Asko on toiminut aiemmin seuran johtokunnassa vuosina 2011-2016.

Puheenjohtajan lisäksi myös molemmat kapteenit vaihtuvat. Pekka Neitolan seuraajaksi kapteenina nousee nuorin kapteenimme ikinä Ville Alenius. Ladykapteenina puolestaan Satu Lämsän hienoa työtä jatkaa Tarja Konstig. Olemassa olevasta hallituksesta jatkavat kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Kari Plosila, klubitoimikunnan puheenjohtaja Sirpa Torvinen, senioritoimikunnan puheenjohtaja Ismo Lahtela sekä Heidi Puranen. Hallituksesta poistuvat hallituksen varapuheenjohtaja Hannu Miettinen, Lauri Kemppainen ja Eetu Pussinen. Uusina jäseninä hallitukseen liittyvät tuleva junioritoimikunnan puheenjohtaja Erkki Kelhä sekä Pertti Huhtanen.

Lämmin kiitoksemme Kirstille, Pekalle, Sadulle, Hannulle, Laurille ja Eetulle kaikesta seuran ja jäsenten hyväksi tekemästänne työstä, ja onnittelumme Askolle, Villelle, Tarjalle, Ekille ja Pertille uusista tehtävistänne. Ohessa liitteenä kokouksen pöytäkirja. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan, samoin tilintarkastajat sekä korvausperiaatteet kokousten ja matkojen osalta.

Santa Claus Golf Club ry:n hallitus 2019-2020:
Asko Hirvisalo (pj)
Kari Plosila (kilpailu tk.)
Sirpa Torvinen (klubi tk.)
Ismo Lahtela (seniori tk.)
Erkki Kelhä (juniori tk.)
Heidi Puranen
Pertti Huhtanen