2019 sääntöjen suomennokset on julkaistu

2019 sääntöjen suomennokset on julkaistu

Golfin uudet säännöt astuvat voimaan 1.1.2019. Ensi vuoden sääntöjen suomennokset on nyt julkaistu! Sähköisen sääntökirjan voit ladata Suomen Golfliiton sivuilta oheisen linkin kautta. Golfliitto on myös julkaissut Youtube sivuillaan videoita keskeisistä sääntömuutoksista.

Sääntöuudistuksessa termejä ja määritelmiä uusittiin ja samalla sääntöjen määrää vähennettiin 34:stä 24:ään. Uudistuksen tavoitteena on ollut tuoda golfin säännöt nykyaikaan, tehdä niistä reilumpia sekä helpottaa ja nopeuttaa pelaamista. Pelinopeus on nyt avainasemassa ja ensimmäistä kertaa pelaajia kannustetaankin ready golfiin – eli lyö kun olet valmis. Varsinaisen sääntökirjan rinnalle tulee uusi Player’s Edition-opas, joka on yksinkertaistettu versio normaalikäyttöön. R&A ja Golfliitto kannustavat pelaajia nimenomaan oppaan käyttöön, sillä se on myös virallinen sääntökirja. Suomenkielinen paperiversio sääntökirjasta tulee saataville tammikuussa ja pelaajan opas helmikuussa.

Järjestämme jäsenillemme tuttuun tapaan sääntöillan tai mahdollisesti useamman ennen kauden alkua. Talvigolfkentällämme on jo viime vuonnakin pelattu osittain uusien sääntöjen mukaisilla säännöillä ja siellä peliä ohjaavat ensisijaisesti omat talvigolfin paikallissääntömme.