Haemme uutta caddiemasteria

Caddiemasteriksi Santa Claus Golfiin. Haemme joukkoomme caddiemasteriä touko-kesäkuusta 2019 alkaen. Olisitko se sinä?

Toimintamme perustuu erinomaiseen asiakaspalveluun ja kotoisaan tunnelmaan viihtyisällä klubillamme. Caddiemasterit hoitavat golfkentän asiakaspalvelua, vastaavat klubin ravintolasta, myyvät pro shopin tuotteita ja hoitavat monia muitakin vaihtelevia tehtäviä. Tietämys golfista on eduksi, mutta ei pakollista, toimiminen keittiössä ja hygienia- sekä anniskelupassit sen sijaan ovat. Odotamme sinun siis olevan itsenäinen monitaituri, joka vastaa golfklubin toiminnasta ja kykenee vaihtamaan roolia tarpeen mukaan.

Jos sinulta löytyy oikeaa asennetta ja halua sekä kiinnostusta tarjota asiakkaillemme unohtumattomia golfelämyksiä erinomaisen asiakaspalvelun ja maistuvien makuelämysten kautta lue lisää ja ole yhteydessä!