Talvikenttä avataan ystävänpäivän tapahtumalla

Talvigolfkenttä avataan ystävänpäivänä 14.2.2019 klo 13.00 ystävänpäivän tapahtumalla. Tuokaa siis ystävänne mukananne tutustumaan talvigolfiin ja nauttimaan klubin ystävänpäivän herkuista. Kenttä avataan klo 13klubi on avoinna klo 13-18 ja uusi valmentajamme PGA Golf Pro Mika Vettainen johdattaa lajia vielä tuntemattomat talvigolfin saloihin klo 15-17.30.

Klubi palvelee talvigolfkauden ajan arkisin klo 10-17 ja viikonloppuisin klo 10-15. Ravintolassa on kahvin ja leivonnaisten lisäksi tarjolla myös syötävää. Talvimenuumme voitte tutustua nettisivuillamme. Talvigolf on myös oiva tyky tai virkistyspäivän ohjelma. Virkistyspäivät räätälöimme toiveidenne mukaan niin aikataulun kuin ruokailun osalta. Lisätietoja virkistyspäivistä nettisivuillamme. Proshopista löydätte värilliset talvigolfpallot ja teet sekä talvigolfhanskat ja kinttaat.  Kenttä pidetään avoinna niin kauan kuin kelejä riittää, viime vuoden tapaan nautimme talvigolfista toivottavasti huhtikuun alkupuolelle saakka.

Ounasvaaran golfpuistossa sijaitseva 9-reikäinen talvigolfkenttä on tuttuun tapaan vaihteleva korkeuseroineen ja erilaisine väylineen. Klubilta alkavalla yli 2 km mittaisella kierroksella hyödynnetään harjoitusalueen ja rangen lisäksi kesäkentän väyliä 1, 2, 3, 16 ja 17 sekä niiden vesiesteitä. Pääsette siis nauttimaan hienoista ja erilaisista väylistä; pisin par4 on lähes 200m ja lyhyin par3 puolestaan 83m. Lisätietoja kentästä ja talvigolfin säännöistä nettisivuillamme.

Lähdöt on avattu, joten käykäähän jo varaamassa teeajat. Talvigolfin pelioikeus, ja siis oikeus varata teeaikoja, on nyt päivitetty niille jäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun liitteenä olevan talvigolfmaksun 4.2.2019 mennessä. Päivitämme tilanteen vielä ennen kentän avaamista. Jos et pääse tekemään varauksia, vaikka olet maksanut talvigolfmaksun, ole yhteydessä caddiemasteriin.

Tervetuloa nauttimaan talvigolfista!