Seuran logovaatteet tilattavissa 19.5. mennessä

Nyt voitte tilata Santa Claus Golfin logovaatteita. Valitkaa vain Santa Claus Golf Clubin verkkokaupasta haluamanne tuotteet, haluamassanne koossa ja värissä. Tilaukset tulee tehdä verkkokaupassa 19.5.2019 mennessä ja tuotteet toimitetaan klubille kesäkuussa viimeistään 14.6.2019 mennessä. Kaikkiin verkkokaupan logovaatteisiin tulee Santa Claus Golfin logo brodeerattuna. Klubin proshoppiin myyntiin tulee suppeampi valikoima tuotteita (muutama malli muutamassa eri värissä). Hyödyntäkää siis mahdollisuus tilata tuotteet nyt juuri haluamassanne värissä ja koossa.

Verkkokaupassa on myynnissä myös muita tuotteita, kuten bägejä, matkasuojia, puttereita, kiikareita, kärryjä ja sähkökärryjä. Muut tuotteet ovat tilattavissa jatkuvasti ja ovat noudettavissa ProShopista noin viiden arkipäivän jälkeen tilauksesta.

Kaikki tilaukset maksetaan tuotteiden noudon yhteydessä Pro Shoppiin. Tilaukset ovat sitovia. Pidätämme oikeuden tuotteiden mahdolliseen loppuunmyyntiin.

OHJEET:

1. Siirry osoitteeseen www.golfer.fi
  2. Kirjaudu sisään alla olevilla tunnuksilla:
    • Käyttäjätunnus: SantaGC
    • Salasana: ARCTIC-Santa19
  3. Siirryt jäsenkaupan sivuille.
  4. Tee ostokset valitsemalla ensin tuoteryhmä ja sen jälkeen tuote haluamassasi värissä ja koossa.
  5. Kun olet valinnut tuotteen, klikkaa ”Lisää ostoskoriin” painiketta, jolloin näkymä siirtyy ostoskoriin.
  6. Halutessasi jatkaa ostoksia, klikkaa ostoskorin vasemmassa alareunassa olevaa ”Jatka ostoksia” painiketta.
  7. Mikäli et jatka ostoksia, klikkaa oikeassa alareunassa olevaa ”Tee tilaus” painiketta, jolloin pääset viimeistelemään tilauksesi.
  8. Tarkasta, että tilaamasi tuotteet ovat oikein, täytä sen jälkeen alla olevat pyydetyt yhteystietosi ja paina lopuksi ”Tee tilaus” painiketta.
  9. Saat hetken kuluttua tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Tiedustelut: caddiemaster@santaclausgolfclub.fi tai p. 0200 30200.