Muutoksia liikennejärjestelyissä

Golfkentän ympäristön kulkureittejä parannetaan tämän kesän aikana. Rakennustöitä tehdään Golfkentäntiellä, Pallarintiellä sekä Jäämerentiellä. Työmaat aiheuttavat kesän aikana jonkin verran poikkeusjärjestelyjä kulussa golfkentälle.

GOLFKENTÄNTIE
Golfkentäntien remontti on aloitettu klubin yläpuolisen tieosuuden rakentamisella. Huomioikaa rakennusmiesten turvallisuus pelatessanne väylällä 18! Todennäköisesti jo kesäkuun aikana tien rakentamisessa tehdään myös räjäytystöitä väylän 18 teeboxien yläpuolella. Näistä ilmoitamme lähempänä tarkemmin. Räjäytystöiden alkaessa työmiehet siirtyvät rakentamaan hiihtosillan alapuolista tieosuutta. Tässä vaiheessa rakennetaan myös kiertotie klubin parkkipaikalle sillan kohdan remontin ajaksi. Kiertotien tarkempi sijainti vahvistuu myöhemmin. Kulku klubille säilyy koko työmaan ajan.

PALLARINTIE
Pallarintien rautatiesillan rakentaminen on myös aloitettu. Rakennustyöt saattavat kesän aikana ruuhkauttaa risteystä ja liikkeellä on paljon raskasta kalustoa. Olkaa siis varovaisia ja kärsivällisiä. Autoliikenne katkaistaan sillan kohdalla kahdeksi päiväksi elokuussa 26.8 klo 18 – 28.8. klo 18. Tuolloin kiertotie kulkee Oikaraisen sillan kautta. Matkaa Oikaraisen kautta tulee noin 32 km ja ajallisesti vajaa puolituntia. Kevyt liikenne kierrätetään katkon aikana Suutarinkorvan sillan alle rakennettavan kevyen liikenteen reitin kautta. Voitte siis halutessanne jättää bägin klubille ennen sulkua ja liikkua klubille jalan tai pyörällä.

JÄÄMERENTIE
Jäämenrentien liittymään Jätkänkynttilän sillalle lisätään pidempi kääntyvien kaista, jalkatie, valaistuksia yms. Tämä tarkoittaa, että Jäämerentie suljetaan liikenteeltä kesäkuusta lokakuulle. Sulku alkaa aikaisintaan keskiviikkona 5.6. (ilmoitamme, kun sulku alkaa) ja jatkuu pisimmillän lokakuun loppuun. Kiertotie kulkee Saarenkylän ja Nelostien kautta. Keskustasta kulkeville matka golfkentälle ei pitene oikeastaan ollenkaan, ainakaan ajallisesti. Kevyenliikenteen väylä on käytössä koko remontin ajan.

TIE KIOSKILLE
Kioskille menevän tien kunnostus aloitetaan tällä viikolla kuoppien täytöllä, jonka jälkeen tie jyrätään.

Tietöistä huolimatta kulku golfkentälle säilyy siis koko kesäkauden ajan. Tervetuloa!