Golfkentäntien kiertotie otettu käyttöön

Golfkentäntien kiertotie on otettu käyttöön. Kiertotie korvaa Golfkentäntien Pallarintien ja hiihtosillan välisen tieosuuden.

Kulku klubille tapahtuu kiertotien kautta:

1. Kiertotie kääntyy Pallarintieltä keskustasta päin tultaessa Golkentäntietä edeltävästä risteyksestä oikealle Hiihtomäentielle. Golfkentän opastekyltti on siirretty risteykseen.
  2. Hiihtomäentietä jatketaan noin 50 metriä, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Huhtatielle.
  3. Huhtatietä jatketaan tien päätyyn saakka, noin 250 metriä.
  4. Huhtatien päästä jatketaan vasemmalle kääntyvälle hiekkatielle.
  5. Hiekkatie kulkee Tottorakan ala-aseman ja kahvilan välistä.
  6. Ja liittyy Golfkentäntiehen hiihtosillan toisella puolella.

Kiertotie on välillä kapea ja sen varrella asuu mm. lapsiperheitä, jotka eivät ole tottuneet tiellä olevaan läpikulkuliikenteeseen, eli olkaa varovaisia ja muistakaa noudattaa nopeusrajoituksia. Kiertotie on nyt käytössä todennäköisesti noin 2-3 viikkoa, ja kenties myöhemmin uudestaan.

Klubin yläpuolisella tieosuudella tehdään poraus- ja räjäytystöitä. Räjäytyksiä tehdään tulevina viikkoina muutamina päivinä. Räjäytyksistä varoitetaan aina ennen räjähdystä muutaman minuutin kestävällä katkonaisella varoitusäänellä, jonka muuttuessa yhtenäiseksi räjähtää. Sekä varoitusääni että itse räjähdyksen ääni ovat melko vaimeita, eli ne eivät juurikaan häiritse pelaamista.