Viheriöt on lannoitettu sunnuntai-iltana, jonka vuoksi maanantai on viheriöillä leikkuuvapaapäivä. Keskiviikkona viheriöille tehdään tappi-ilmastus, jonka jälkeen viheriöt jyrätään. Näin ilmastuksen vaikutukset puttaamiseen saadaan pidettyä mahdollisimman pieninä. Viheriöt jyrätään myös perjantaina viikonlopun kisoja varten.

Tiistaina kenttähenkilökunta siimaa rangen laitoja rangepalloja hakien, sillä palloja on hukassa erittäin paljon ja ne loppuvat lähes päivittäin. Siimauksen ja pallojen etsinnän ajan klo 6-13.30 range on suljettu kentänhoidon työturvallisuuden vuoksi.

Leikkuukorkeudet:

• Viheriöt 2,9mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 7mm
  • Väylät 12mm
  • Esikarheikot 20mm
  • Karheikot 50mm

Santa Claus Golfin seniorit kisaavat heinäkuun kuukausikisassa tiistaina 16.7.2019. Lauantaina puolestaan pelataan yksi kesän pääkisoista Brillet Oliver’s Corner Open. Kilpailu kisataan väliaikalähtönä klo 9.00 alkaen. Palkintojenjako ja ruokailu perinteisesti iltajuhlissa Oliver’s Cornerissa klo 19 alkaen. Mukaan ovat tervetulleita myös avecit. Luvassa tuttuun tapaan erinomaiset palkinnot. Ilmoittautumiset torstaihin 18.7.2019 klo 18 mennessä joko NexGolfissa tai caddiemasterille (0200 30200 tai caddiemaster@santaclausgolfclub.fi).

Klubi palvelee päivittäin klo 8-20.

Tervetuloa!