Muutama muistutus

Muutama muistutus
Kesän helteiden helliessä meitä erinomaisilla golkeleillä pieni muistutus turvallisuudesta kentällä: Kenttähenkilöstömme tulee töihin todella aikaisin aamulla / aamuyöllä, jotta kentänhoito häiritsisi pelaamista mahdollisimman vähän. Aamun tunteina kentällä ovat kuitenkin yhtäaikaa sekä pelaajat, että kentänhoitohenkilöstö.
 
Muistakaa siis, että pelaaja väistää aina kenttähenkilöstöä!
 
Kentänhoitajat mahdollistavat pelaamisenne, joten antakaa heille työrauha. He antavat kyllä hoitotöiltä tietä pelaajille heti sopivan paikan tullen. Muutama läheltä piti tilanne on tänä kesänä sattunut. Suurimmassa osassa kentänhoidon koneita ei ole hyttiä, seiniä tai välttämättä edes kattoa. Älkää siis lyökö kohti kentänhoidon koneita!
 
Samalla myös muistutus lyöntijälkien korjaamisesta: Erityisesti tällaisilla helteillä on tärkeää paikata lyöntijäljet väylällä heti. Divotit kun kuivuvat hetkessä käppyröiksi, joita ei voi enää korjata. Muistakaa paikata myös alastulojäljet viheriöillä.
 
Nämä muistutukset mielessänne nauttikaahan mahtavista pelikeleistä ja erinomaisessa kunnossa olevasta kentästä!