Viikkotiedote vk31

Tällä viikolla viheriöt jyrätään keskiviikkona tai torstaina (olosuhteista riippuen) sekä lauantaina. Maanantai on viheriöillä leikkuuvapaapäivä.  Viheriöt lannoitetaan joko sunnuntai iltana tai seuraavan viikon maanantaina. Lannoituksen jälkeen viheriöitä sadetetaan 12-15 minuutin ajan. Lyöntipaikkojen lannoitus puolestaan tehdään loppuviikosta.

Leikkuukorkeudet ennallaan:

• Viheriöt 2,8mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 7mm
  • Väylät 12mm
  • Esikarheikot 20mm
  • Karheikot 50mm

Kisakalenterissa on tällä viikolla yksi kesän suosituimmista kisoista Honda Open. Kilpailu pelataan lauantaina yhteislähtönä klo 9.00 alkaen. Luvassa tuttuun tapaan mahtavat palkinnot, hyvä ruoka ja voittajille kutsu finaaliin Sea Golf Rönnäsiin. Ilmoittautumiset torstaihin 1.8.2019 klo 18 mennessä joko NexGolfissa tai caddiemasterille (0200 30200 tai caddiemaster@santaclausgolfclub.fi).

Aloittelijoiden leikkimielinen kisa puolestaan pelataan vasta-alkaneiden harjoitusryhmien perjantain pelikierroksen yhteydessä 2.8.2019 klo 18 alkaen. Kisaan ovat tervetulleita myös muut yli 30 tasoituksella pelaavat. Osallistumismaksu muilta kuin vasta-alkaneiden ryhmäläisiltä 5€. Ilmoittautuminen NexGolfissa tai caddiemasterille.

Klubi palvelee päivittäin klo 8-20.

Tervetuloa!