Viikkotiedote vk32

Viheriöt, viheriöiden ympäristöt sekä lähestymisalueet lannoitetaan maanantaiaamuna. Heti lannoituksen jälkeen alueita sadetetaan 15 minuutin ajan. Maanantain ja tiistain välisenä yönä aloitetaan väylien lannoitus. Sadetus sielläkin välittömästi lannoituksen perään 15 minuutin ajan. Lannoitus ja sadetus valmistuu tiistaina puoleenpäivään mennessä, mikäli työt sujuvat ongelmitta.

Tiistaina viheriöille tehdään käsityönä täydennyskylvöjä ja kevyttä hiekoitusta. Tiistai on viheriöille leikkuuvapaapäivä. Viheriöt jyrätään lauantaiaamuna ja mahdollisesti myös jo torstaina, mikäli olosuhteet pysyvät suotuisina.

Leikkuukorkeudet ennallaan:

• Viheriöt 2,8mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 7mm
  • Väylät 12mm
  • Esikarheikot 20mm
  • Karheikot 50mm

Santa Clausin seniorit talkoilevat tiistaina 6.8. klo 9.00 alkaen klubin ympäristöä siistien. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, muutkin kuin seniorit. Talo tarjoaa talkookahvit klo 11 aikaan ja lounaan talkoiden jälkeen klo 13. Tervetuloa mukaan! Torstaina 8.8. seniorit kisaavat elokuun kuukausikisassa klo 15 alkaen. Ruokailu tuttuun tapaan ennen kisaa klubilla.

Viikonloppuna kisataan yksi kesän pääkilpailuista, kaksipäiväinen Rovaniemi Open. Kilpailu pelataan lauantaina ja sunnuntaina 10. & 11.8. yhteislähtönä klo 10.00 alkaen. Luvassa tuttuun tapaan mahtavat palkinnot kilpailun sponsoreilta Lapland Hotelsilta ja Wetteriltä. Kilpailun tarjoiluista vastaavat perinteisesti Lapland Hotelsien ja Safarien kokit. Sarjoina miehet HCP lyöntipeli (kelt), pistebogey (hcp > 14,9) ja naiset pistebogey.  Ilmoittautumiset torstaihin 8.8.2019 klo 18 mennessä joko NexGolfissa tai caddiemasterille (0200 30200 tai caddiemaster@santaclausgolfclub.fi). Lisätietoja kutsussa.

Klubi palvelee päivittäin klo 8-20.

Tervetuloa!