Viikkotiedote vk35

Kahden viikon aikana vettä on tullut 85 mm, joka normaalisti olisi kahden kuukauden sademäärä. Kentällä on siis vielä märkää. Leikkuita tehdään tällä viikolla niin paljon kuin se kosteudelta on mahdollista. Viheriöt leikataan joka päivä, perjantaita lukuunottamatta ja jyrätään torstaina, jos se vain on mahdollista.

Kasvun hidastuessa alastulojälkien oikeaoppinen korjaaminen viheriöillä on erittäin tärkeää! Tautiriski kasvaa huomattavasti kun heinä vaurioituu ja riski kasvaa edelleen väärinkorjatuissa jäljissä. Ohessa vielä muistinvirkistykseksi ohje oikeaoppiseen viheriön alastulojäljen korjaamiseen.

Reikää ei siis tule missään tapauksessa nostaa ylöspäin, vaan paikata se niin, että siirtää ympäröivää maata reiän tilalle, kunnes reikä häviää. Ylöspäin nostaminen johtaa heinän juuren katkeamiseen ja heinän kuolemiseen.

Leikkuukorkeudet ennallaan:

• Viheriöt 2,7mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 7mm
  • Väylät 12mm
  • Esikarheikot 20mm
  • Karheikot 50mm

Viikonloppuna kisataan perinteinen Eskon pullokisa sekä vasta-alkaneiden kesän päätöskisa. Ilmoittautumiset kilpailuihin torstaihin 29.8.2019 klo 18 mennessä joko NexGolfissa tai caddiemasterille (0200 30200 tai caddiemaster@santaclausgolfclub.fi).

Pallarintien siltaremontin takia Pallarintie on suljettuna autoliikenteeltä keskiviikkoon 28.8. klo 22.00 saakka. Autolla kentälle pääsee kiertotietä Oikaraisen sillan kautta (32 km / 30 min). Kevyenliikenteenväylä Suutarinkorvan sillan alta on käytössä koko ajan, jalan ja pyörällä klubille siis pääsee keskiviikkonakin. Auton voitte myös jättää Suutarinkorvan sillan kupeeseen hiekkaparkkiin (veneenlaskupaikalta siltaa kohti, ei kuitenkaan tielle) ja kulkea loppumatkan 1,5km klubille jalan.

Klubi palvelee elokuun loppuun saakka päivittäin klo 8-20 ja syyskuun alusta 8.9. saakka klo 8-19. Torstaina 29.8.2019 suljemme poikkeuksellisesti jo klo 18.20 henkilökunnan koulutustilaisuuden vuoksi. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

Tervetuloa!