Maanantaina viheriöille levitetään leikkuun jälkeen rakeinen syyslannos ja heti sen perään viheriöitä sadetetaan 20 minuuuttia. Väylien leikkaaminen aloitetaan heti kun viheriöt on lannoitettu, eli noin klo 12, mikä tarkoittaa, että väylien leikkaaminen jatkuu iltaan saakka. Muutoin leikkuita tehdään tällä viikolla niin paljon, kuin se kelien puolesta vain on mahdollista.

Kentänhoitohenkilöstö on siis maanantaina väylillä normaalia pidempään. Muistakaa antaa henkilöstölle työrauha ja arvioikaa tarkkaan milloin on turvallista pelata. Meillä on ollut tänä kesänä liian monta läheltä piti tilannetta. Kentänhoitajat ovat kentällä teitä varten ja antavat kyllä pelaajille tietä heti sopivan paikan tullen.

Leikkuukorkeudet ennallaan:

• Viheriöt 2,7mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 7mm
  • Väylät 12mm
  • Esikarheikot 20mm
  • Karheikot 50mm

Perjantaina vietetään osakkeenomistajien päivää. Perinteinen kahden mailan ja 9 reiän osakaskisa aloitetaan yhteislähtönä klo 17.00. Kisan jälkeen talo tarjoaa osakkaille illanvieton klubilla ruokailuineen ja ruokajuomineen. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 4.9. klo 18 mennessä. Jos ei pääse mukaan kisaan, voi ilmoittautua myös pelkkään illanviettoon.

Viikonloppuna kilpaillaan sekä Roki Golfissa että Tornion ja Rovaniemen välisessä perinteisessä kaupunkiottelussa. Kolmen hengen Texas scramblenä pelattava Roki Golf osoittautui viime vuonna erityisen hauskaksi kisamuodoksi. Voitte ilmoittautua mukaan lauantain kilpailuun suoraan omalla kolmen hengen joukkueellanne tai ilmoittautua yksinänne, jolloin arvomme teille joukkuekaverit. Ilmoittautuminen torstaihin 5.9. klo 18 mennessä joko NexGolfissa tai caddiemasterille (0200 30200 tai caddiemaster@santaclausgolfclub.fi). Sunnuntain perinteiseen kaupunkiotteluun kapteenit kutsuvat kilpailijat. Jos ette joukkueessa ole, tulkaa kioskille ja klubille seuraamaan kisaa ja kannustamaan Santa Claus Golf voittoon.

Klubi palvelee syyskuussa 8.9. saakka päivittäin klo 8-19 ja 9.9. alkaen klo 9-18.