Seuraottelun parit ja lähdöt julkistettu

Perinteinen Rovaniemen ja Tornion, eli Santa Claus Golf Clubin ja Meri-Lapin Golfklubin seuraottelu pelataan tulevana sunnuntaina 8.9.2019. Kapteenit ovat valinneet joukkueet, mm. seuranmestaruuskisojen menestyksen perusteella. Tällä kertaa pääsemme pelaamaan kotona, joten tulkaahan mukaan kannustamaan joukkueemme voittoon. Kilpailu pelataan klo 11.30 alkaen kahdelta teeltä; väyliltä 1 ja 11. Ohessa lähtölista ja kisaparit.

Yleisissä miehissä muutama pareista pelaa valkoisilta teeltä, mutta suurin osa keltaisilta. Seniorit pelaavat myös keltaisilta teeltä. Veteraanit, naiset ja tytöt puolestaan kisaavat punaisilta teeltä. Seuraottelu pelataan perinteiseen tyyliin reikäpelinä, jossa voitosta seura saa 1 pisteen ja tasapelistä ½ pistettä. Joukkueiden yhteispisteet ratkaisevat voiton. Kilpailun jälkeen lounas ja palkintojenjako klubilla.

Tervetuloa kilpailemaan ja seuraamaan kisaa!