Murskavoitto seuraottelussa

Perinteisessä Santa Claus Golf Clubin ja Meri-Lapin Golfklubin seuraottelussa Rovaniemeläiset ja Torniolaiset golfarit ottivat taas mittaa toisistaan sunnuntaina 8.9.2019. Kaupunkiotteluja on pelattu vuodesta 1989 lähtien, nykyään vuorovuosin Rovaniemellä ja Torniossa. Useimmiten kotijoukkue on vienyt voiton. Tänä vuonna seuraottelu pelattiin 29 kerran. Seurojen kapteenit olivat kasanneet seuroistaan edustusjoukkueet niin junioreiden, naisten, yleisten miesten, seniorimiesten kuin veteraanimiesten osalta. Kokonaisuudessaan reikäpelikisa käytiin 28 parin kesken.

Ounasvaaran rinteillä golfattiin tänään tiukoissa ottelupareissa niin auringonpaisteessa kuin sateessa. Lopulta voitto jäi kotijoukkueelle Santa Claus Golf Clubille murskaluvuin 22-6. Hyvä meidän joukkue! Muutama piste Torniolle luovutettiin miehissä, naisissa ja seniorimiehissä. Junnut ja veteraanit voittivat kaikki ottelut. Tarkemmat tulokset löytyvät NexGolfista.

Ensi vuonna otellaan siis 30-vuotis juhlakisa Torniossa. Ottakaahan siis osaa ensi vuoden seuranmestaruuskilpailuihin; kaupunkiottelujoukkue kun kasataan mestiksissä menestyneistä pelaajista, kapteenien villeillä korteilla höystettynä.

Lisää kuvia kisasta facessamme: www.facebook.com/santaclausgolf