Tällä viikolla aloitetaan kentän syystyöt. Väylien holkitus aloitetaan heti maanantaina 9.9. ja sitä jatketaan aina 22.9. saakka. Kuten aikataulustakin näkyy, väylien holkitus ja holkkien keruu on aikaa vaativa työtä. Huomioittehan tämän pelatessanne. Päivässä väyliä pystytään suotuisissa olosuhteissa käsittelemään kaksi.  Toimenpiteestä on vain vähäistä haittaa pelaamiselle, sillä holkituksesta syntyvä jäte kerätään pois väyliltä. Töiden jouduttamiseksi, pyydämme kaikkia pelaajia antamaan holkitustyölle etuajo-oikeuden. Odota ja varmista siis ennen lyöntiäsi, että holkitustyövaihe etenee alta pois, kiitos! Holkituksella vähennetään kasvukerroksen kuitupitoisuutta ja mahdollistetaan väylien hyvät kasvuolosuhteet myös jatkossa.

Leikkuut tehdään tällä viikolla normaalisti, eli niin paljon, kuin se kelien puolesta vain on mahdollista. Torstaina talkoillaan väylien 12 & 15 raivauksen merkeissä. Tuttuun tapaan talkoot aloitetaan klo 9.00 ja talo tarjoaa päiväkahvit kioskilla sekä lounaan klubilla klo 13. Tervetuloa mukaan! Raivaajien lisäksi tarvetta on myös käsipareille, eli tervetuloa mukaan kaikki halukkaat.

Leikkuukorkeudet:

• Viheriöt 3mm
  • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 7mm
  • Väylät 12mm
  • Esikarheikot 20mm
  • Karheikot 50mm

Viikonloppuna kilpaillaan kauden viimeisessä yksilökisassa Santasport Openissa. Ilmoittautumiset torstaihin 12.9. klo 18 mennessä joko NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200 tai caddiemaster@santaclausgolfclub.fi). Seniorit kisaavat sunnuntaina kauden viimeisessä senioreiden kuukausikilpailussa. Muista kuukausikisoista poiketen syyskuun kisa pelataan jo aamusta, eli klo 10.00 alkaen, jotta kisaajat ehtivät yhteiseen saunailtaan klo 18. Ilmoittautumiset 13.9.2019 klo 18 mennessä.

Klubi palvelee syyskuussa 9.9. alkaen päivittäin klo 9-18.