Kentän syystöitä jatketaan tällä viikolla lyöntipaikkojen ja lähestymisalueiden holkituksella ja holkitusjätteen keräyksellä sekä sadetusjärjestelmän tyhjennyksellä ja huollolla. Sadetusjärjestelmän tyhjennys aloitetaan maanantaina ensimmäiseltä väylältä järjestyksessä väylä kerrallaan. Veden tyhjentämisen jälkeen sadettimista tulee vielä jonkin aikaa ilmaa, mikä kuuluu. Pahoittelemme ilmauksesta ja sadetusjärjestelmän tyhjennyksestä pelaamiselle aiheutuvaa haittaa.

Sääennuste lupaa edelleen ainakin alkuviikolle kylmiä öitä, joten kenttä saataa olla aamuisin suljettuna kuuran vuoksi. Avaamme kentän aina heti, kun sää sen sallii. Muistattehan, että kuuraisella kentällä ei missään nimessä saa pelata. Kävely kuuraisella nurmella aiheuttaa nurmen solukon murskaantumisen ja heinän välittömän kuoleman.

Torstaina 26.9.2019 talkoillaan vielä kerran raivauksen merkeissä. Kokoontuminen tuttuun tapaan Ketunpesälle klo 9.00, päiväkahvit kioskilla ja lounas klubilla. Tervetuloa mukaan! Seuraavat talkoot ovat sitten viheriöiden talvisuojaustalkoot lokakuun puolivälin tienoilla.

Lauantaina 28.9.2019 pelataan kauden viimeinen kilpailu, senioreiden kovasti odottama perinteinen kinkkukisa. Sarjojen voittajille luvassa kinkut ja tuttuun tapaan yksi kinkku myös arvonnassa. Ilmoittautukaahan mukaan joko NexGolfissa tai caddiemasterille.

Päivien lyhetessä lyhenevät myös klubin ja kioskin aukioloajat. Klubi palvelee 23.9. alkaen kauden loppuun saakka päivittäin klo 10-17.

Tervetuloa nauttimaan syksyisestä golfista!