Naisten iltaa vietetään 25.10.2019

Kutsumme kaikki Santa Claus Golf Clubin leidit viettämään yhteistä naisten iltaa! Perjantaina 25.10.2019 järjestettävässä naisten illassa mm. eclectic ja birdie palkitsemiset ja arpajaiset sekä Brilletin Tainan värianalyysi. Illan aikana mahdollisuus myös kirppikseen, eli voitte tuoda omia golfvarusteitanne myyntiin. Myös Willamon ihana sauna lämpiää, joten ottakaa halutessanne omat pyyhkeet mukaan.

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa iltaa! Tarjolla on pientä purtavaa, joten ilmoittakaa mahdollisista ruoka-aineallergioistanne ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumismaksu 5€ maksetaan käteisellä paikanpäällä. Jos mahdollista, varatkaa mukaan tasaraha. Ilmoittautumiset 23.10.2019 mennessä: caddiemaster@santaclausgolfclub.fi tai 0200 30 200. Lisätiedot kutsussa.