Seuran syyskokous tiistaina 12.11.

Seuran syyskokous järjestetään golfklubilla tiistaina 12.11.2019 klo 18. Toivotamme kaikki Santa Claus Golf Club ry:n jäsenet tervetulleiksi mukaan.

Asialistalla ovat syyskokouksen sääntömääräiset asiat, mm. katsaus kuluvan vuoden toimintaan ja varainhoitoon, tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio, jäsen- ja liittymismaksujen suuruudet sekä hallituksen jäsenten, kapteenien ja tilintarkastajien valinta.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan seuran toimintaan, ilmoita halukkuudestasi toiminnanjohtaja Pialle tai seuran puheenjohtaja Askolle ja tule mukaan syyskokoukseen.

Kokouksen esityslista toimitetaan jäsenille kutsun liitteenä NexGolfissa oleviin sähköpostiosoitteisiin lähetettävän jäsentiedotteen liitteenä.

Tervetuloa!