Sähköinen laskutus ja yhteystiedot

Uusi vuosi ja uusi alkava golfkausi! Reilun kuukauden päästä pääsemme jo nauttimaan talvigolfista.

Vuoden alku tarkoittaa niin yhtiössä kuin seurassa myös tulevan vuoden golflaskutusten käynnistymistä. Santa Claus Golf kannustaa niin seuran jäseniä kuin yhtiön osakkeenomistajia tekemään ekoteon ja siirtymään sähköiseen laskutukseen!

Noin 800 jäsenen ja 300 osakkaan yhteisönä tulostamme, kuoritamme ja postitimme melko ison määrän laskuja ja niiden liitteenä toimitettavia jäsen- ja osakastiedotteita. Sähköisen laskutuksen valitsemalla säästätte paitsi luontoa, myös itseänne. Sähköisen laskun virtuaaliviivakoodia käyttämällä vältytte näpyttelemästä pitkiä numerosarjoja verkkopankissa tietojen siirtyessä sinne automaattisesti. Paperisten laskujen käsittely on myös merkittävä kuluerä niin seuralle kuin yhtiölle.

Loppiaiseen saakka ehditte käydä NexGolfissa muuttamassa laskutuksenne sähköiseen laskuun, niin että jo tämän vuoden laskut tulevat teille sähköisinä. Kirjautukaa siis NexGolfiin, valitkaa oma NexGolf, omat asetukset, NexGolf asetukset ja valitkaa sähköinen laskutus. Toki tiedot voi muuttaa myöhemminkin tulevia vuosia varten. Tarkistakaa samalla myös yhteystietonne, jotta viestimme sekä Golflehti tavoittavat teidät.

Tehkää siis ekoteko, helpottakaa omaa elämäänne ja säästäkää luonnon lisäksi myös seuran ja yhtiön rahoja ja valitkaa sähköinen laskutus paperilaskujen sijaan!