Seuran logovaatteet tilattavissa 20.2.2020 mennessä

Nyt voitte taas tilata  Santa Claus Golfin logovaatteita. Tarjolla on pikeepaitojen lisäksi myös mm. neuleita, shortseja, hameita, pitkiä housuja, takkeja ja pipoja. Sunderland of Scotland ja Glenmuir ovat erittäin laadukkaita golfvaatemerkkejä. Pikeapaitoja, pipoja ja tuubihuiveja löytyy jo nyt klubin proshopista, eli voitte tarvittaessa käydä sovittamassa kokoja. Verkkokaupan kautta saatavillanne on suurempi valikoima tuotteita, värejä ja kokoja. Santa Claus Golf Clubin verkkokaupan löydätte osoitteesta www.golfer.fi:

• Käyttäjätunnus: SantaGC
  • Salasana: ARCTIC-Santa20

Valitkaa haluamanne tuotteet, haluamassanne koossa ja värissä ja täyttäkää tilaukselle omat tietonne. Kaikkiin vaatteisiin tulee Santa Claus Golfin logo brodeerattuna. Housujen ja hameiden osalta voitte valita haluatteko brodeerauksen takataskuun.

Tilaukset tulee tehdä verkkokaupassa 20.2.2020 mennessä. Halutessanne voitte tehdä tilauksen myös klubilla caddien tai toiminnanjohtajan avustuksella. Tuotteet toimitetaan klubille maaliskuussa ja tilaukset maksetaan tuotteiden noudon yhteydessä klubilla. Tilaukset ovat sitovia ja pidätämme oikeuden tuotteiden mahdolliseen loppuunmyyntiin.

OHJEET:

1. Siirry osoitteeseen www.golfer.fi
  2. Kirjaudu sisään yllä olevilla tunnuksilla.
  3. Siirryt jäsenkaupan sivuille.
  4. Tee ostokset valitsemalla ensin tuoteryhmä ja sen jälkeen tuote haluamassasi värissä ja koossa.
  5. Kun olet valinnut tuotteen, klikkaa ”Lisää ostoskoriin” painiketta, jolloin näkymä siirtyy ostoskoriin.
  6. Halutessasi jatkaa ostoksia, klikkaa ostoskorin vasemmassa alareunassa olevaa ”Jatka ostoksia” painiketta.
  7. Mikäli et jatka ostoksia, klikkaa oikeassa alareunassa olevaa ”Tee tilaus” painiketta, jolloin pääset viimeistelemään tilauksesi.
  8. Tarkista, että tilaamasi tuotteet ovat oikein, täytä sen jälkeen pyydetyt yhteystietosi ja paina lopuksi ”Tee tilaus” painiketta.
  9. Saat hetken kuluttua tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Tiedustelut: caddiemaster@santaclausgolfclub.fi tai p. 0200 30200.