Koronan vaikutukset Santa Claus Golfissa – päivittyvä uutinen

Päivitämme sisältöä tilanteen mukaan. Viimeisimmät päivitykset ma 23.3.2020 klo 10:00.

******************

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Seuraamme ajankohtaista koronatilannetta (COVID-19) aktiivisesti, ja noudatamme toiminnassamme sekä viranomaisten että Suomen Golfliiton ohjeita.

Golfia harrastetaan ulkoilmassa, eikä laji vaadi lähikontaktia, joten harrastusta voi halutessaan jatkaa huomioimalla itse hygienian ja alla mainitut turvatoimet.

Klubin suljemme tältä talvikaudelta tänään maanantaina 23.3.2020 teidän asiakkaiden sekä meidän henkilöstön turvallisuuden vuoksi. Caddiemaster on vielä tänään paikalla, mikäli tarvitsette apua mm. nettiajanvarauksen, pelioikeutenne yms. ohjeistuksen osalta, jotta pystytte loppukauden ajan omatoimisesti varaamaan peliaikanne.

Golfarin lihaskunto ja kehonhuolto harjoitukset sekä junioreiden pallopelivuorot ja Tornion leirit on peruttu toistaiseksi.

Seuran kevätkokous on siirretty pidettäväksi tiistaina 21.4.2020, mikäli mahdollista. Tiedotamme tästä lisää lähempänä.

Mikäli viranomaiset sulkevat golfkentän, ei talvigolfin kausimaksuista tehdä hyvityksiä.

Ajankohtaiset tiedot koronasta: Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronavirussivusto.

Haluamme kannustaa jäseniämme pitämään huolta terveydestään paitsi eristäytymällä ja välttämättä kontakteja, myös turvallisesti liikkumalla. Jotta talvigolfkenttämme pystytyään pitämään auki kauden loppuun saakka ja voimme tarjota teille mahdollisuuden turvalliseen ulkoiluun, toivomme että noudatatte alla mainittuja ohjeita.

OHJEET PELAAMISEEN:

Suomen Golfliitto on antanut suosituksia golfkentille ja Rovaniemen kaupunki urheiluseuroille koronan ehkäisemiseksi. Santa Claus Golfissa toimitaan ohjeiden mukaisesti:

• Ajanvarauksen voitte tehdä NexGolfin kautta tai puhelimitse 0200 30200.
  • Golfkentälle tullaan vain terveenä. Pysy kotona, mikäli tunnet itsesi huonovointiseksi tai olet juuri palannut matkoilta. Jos epäilet koronavirustartuntaa, noudata kaupungin antamia ohjeita. Koronavirustartuntaa voit epäillä, jos sinulla on kuumetta, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai hengenahdistusta.
  • Ulkoilla saa, kunhan ei ole lähikontaktissa toisten ihmisten kanssa. Ohje on pitää ulkoilmassakin noin 2 metrin välimatka muihin ihmisiin, huomioi tämä erityisesti lyöntipaikoilla ja valkioilla.
  • Peliryhmän maksimikoko on neljä henkilöä. Pyri pelaamaan perheenjäsenten tai samassa seurueessa olevien henkilöiden kanssa ja pidä turvaetäisyys muihin pelaajiin.
  • Pyynnöstä voimme myös sulkea lähdön paikkoja, jotta tarvittaessa voitte pelata vaikka yksinkin (soita 0200 30200).
  • Kentällä pidä aina lipputanko reiässä ja vältä siihen koskemista, poikkeuksellisesti nosta reiästä vain oma pallosi, äläkä koske tai lainaa pelikaverisi välineitä.
  • Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Santa Claus Golf sekä Suomen Golfliitto ry seuraavat tilannetta aktiivisesti ja toimivat viranomaisten ohjeistusten mukaisesti.

Lisätietoja: caddiemasterilta tai toimitusjohtajalta p. 0200 30200.