Kenttä avataan lauantaina 9.5.2020

Kenttä avataan lauantaina 9.5.2020

Kenttä avataan lauantaina 9.5.2020 klo 10.00. Kiitos viheriöiden talvisuojauksen, väylien hiekoituksen hankikannolla, kentänhoidon kovan työn ja aktiivisten talkoolaisten pääsemme avaamaan kentän jo tulevana viikonloppuna. 14 väylää avataan suoraan kesägreeneille. Greenit leikataan huomenna 5mm korkeuteen.

Väylät 6, 8, 12 ja 14 pelataan talviviheriöille. Kenttä on tästä huolimatta tasoituskelpoinen, sillä kentän pituus vähenee talviviheriöiden myötä vähemmän kuin sallitut 100 metriä. Tarkkaa peliä kentällä vaaditaan, sillä raffit rankaisevat heti. Niissä on nimittäin vielä paikoin puoli metriä lunta! Bunkkereista osa on lumen vallassa, muutamat veden. Sekä veden että lumen osalta noudatetaan tilapäisen veden sääntöjä.

Koska elämme edelleen Koronaviruksen aiheuttamaa poikkeusaikaa, tulee kaikkien golfareiden tutustua Santa Claus Golfin Korona-ajan pelaamisen ohjeisiin ennen kentälle, rangelle ja klubille saapumista ja noudattaa ohjeita. Ajantasaisin tieto ja ohjeistuksemme löytyvät päivittyvästä Korona uutisestamme nettisivuillamme.

Lähtöajat ovat varattavissa NexGolfissa tai caddiemasteriltä: p. 0200 30200 (0,92€/puhelu + pvm/mpm). Yöpakkasten jälkeen, kenttä voi olla aamuisin suljettuna. Kirjautuessanne NexGolfiin, tarkistakaa samalla yhteystietonne, jotta viestimme tavoittavat teidät. Osakkeenomistajat, muistakaa käydä merkitsemässä osakkeenne pelioikeuden käyttäjä.

Tervetuloa aloittamaan kausi ja nauttimaan golfista, turvallisesti!