Lyöntipaikat on lannoittu, kalkitettu ja sadetettu maanantaina. Tiistaina vuorossa ovat väylät. Lannoituksen jälkeen väyliä sadetetaan 20 minuutin ajan.

Viheriöille tehdään päivittäin idätyssadetuksia. Sadetusten kesto ja aikaväli vaihtelevat kelien mukaan. Viheriöitä leikataan kasvun mukaan, arviolta joka toinen päivä. Pahoittelemme sadetuksista pelaamiselle aiheutuvaa haittaa.

Bunkkereiden reunoja kantataan tällä viikolla ja niihin lisätään hiekkaa.

Koronarajoitusten vuoksi käytöstä poistetut pallopesurit ja roskakorit palautetaan käyttöön kentällä maanantaina. Roskakoriemme ollessa kannettomia, ei niiden käyttäminen vaadi lainkaan pintojen koskettelua. Pallopesureiden käyttäminen puolestaan on vapaaehtoista, voitte siis käyttää niitä halutessanne, mielellään hanska kädessä. Muistakaa muuten noudattaa Korona-ajan ohjeitamme. Koko ohjeistuksemme löydätte täältä.

Ensi viikolla talkoot torstaina 4.6. väylien 11 ja 12 välisen metsän raivaamiseksi. Kokoontuminen Ketunpesälle klo 9, päiväkahvit kioskilla ja ruokailu klubilla talkoiden päätteeksi. Tervetuloa mukaan!

Rangen pallokone on toiminnassa. Poletteja ja polettikortteja caddimesteriltä.

Klubi palvelee toukokuun loppuun saakka päivittäin klo 10-17. Kesäkuun alusta aukioloajat pidentyvät tunnilla kummastakin päästä. Palvelemme siis 1.6.2020 alkaen päivittäin klo 9-18. Kesäkuun alusta alkaen klubiravintola palvelee normaalisti, Koronarajoitukset huomioiden maksimissaan 25 henkilön asiakaspaikkamäärällä sisätiloissa, terassilla normaalisti.

Kioski on avoinna säävarauksella toukokuun ajan klo 11-17, tai niin kauan kuin asiakkaita riittää. Kesäkuun alusta alkaen klo 10-18.

Tämän ja ensi viikon golfin alkeiskurssit ovat täynnä. 6.6.2020 alkavalla kurssilla on vielä paikkoja vapaana.

Golfkentäntien rakennustyöt jatkuvat tästä viikosta alkaen. Olkaa siis varovaisia klubille tullessanne ja täältä lähtiessänne.

Tervetuloa nauttimaan golfista!