Kentällä on alkuviikosta tehty viheriöiden lannoituksia ja niitä seuraavia sadetuksia. Työt pyritään tekemään niin, että ne häiritsevät pelaamista mahdollisimman vähän. Lämpimien säiden myötä viheriöiden idätyssadetuksia joudutaan tekemään myös päivällä esimerkiksi tulevana viikonloppuna. Pahoittelemme sadetuksista pelille aiheutuvaa haittaa. Viikonloppuna sadetaan väylien 10, 12, 14, 16 ja 18 viheriöitä kahden tunnin välein 2 minuuttia kerrallaan.

Talviviheriöillä olevien väylien 6, 8, 12 ja 14 greenien kylvöt ovat ruvenneet nousemaan, tiedotamme näiden osalta enemmän ensi viikolla. Jotta kenttä säilyy mitaltaan tasoituskelpoisena, eikä muita väyliä tarvitse pidentää, on talviviheriöillä olevien väylien keltaiset teeboxit siirretty valkoisiin ja punaiset keltaisiin teeboxeihin.

Kentälle asennetaan uusia estelalueiden merkkipaaluja. Punaisia estealueiden tolppia vaihdetaan ja lisätään paitsi olemassa olevien vesiesteiden ympärille myös uusien sääntöjen mukaisille uusille estealueille. Estealueita lisätään mm. paikkoihin, joissa pallon olettaisi löytyvän, mutta sitä on vaikea löytää. Estealueiden tavoitteena on nopeuttaa peliä, sillä varapalloa ei tarvitse lyödä silloin, kun pallo menee estealueelle. Vesiesteiden tavoin, myös muut estealueet paalutetaan punaisilla tolpilla. Pallon voi rangaistuksetta pelata sijaintipaikaltaan estealueelta tai vapautua rangaistuksella estealueen ulkopuolelle.

UUSIA ESTEALUEITA OVAT:

1. Väylän 1 vasen laita (paalutettu)
  2. Väylän 2 oikea puoli 17 teeboxista lammen taakse ylös saakka (paalutettu)
  3. Väylän 3 vasemman puoleinen reuna teeboxin jälkeiseltä ojalta alas koivikkoon saakka
  4. Väylän 8 greenin taakse
  5. Väylän 13 greenin taakse
  6. Väylän 16 oikea laita (paalutettu)

Estealueet otetaan käyttöön sitä mukaan, kun paalut ovat paikoillaan.

Estealueiden lisäksi väylän 18 vasempaan reunaan lisätään OUT:n tolpat koko matkalta ojan reunaan.

Tällä viikolla avataan kesän kisakausi:

• Senioreiden kesäkuun kuukausikisa pelataan torstaina 11.6. Ruokailu ennen kisaa klubilla. Ilmoittautuminen 9.6. mennessä.
  • Lauantaina 13.6. puolestaan pelataan Kauden avauskisa perinteisesti pariscramblena klo 10 alkaen. Ruokateemaisen kilpailun palkintoina on ravintolalahjakortteja mm. Cafe Toivoon ja ravintola Valdemariin. Ilmoittautumiset 10.6. mennessä.
  • Senioreiden Lappi cupin ensimmäinen osakilpailu pelataan sunnuntaina 14.6. Pelimuotona miehillä lyöntipeli hcp ja naisilla pistebogey hcp. Ottakaahan osaa ja edustakaa seuraa. Ilmoittautumiset 12.6. mennessä.

Ilmoittautukaahan mukaan joko NexGolfissa tai caddiemasterille. Jos olette paria vailla, kertokaa meille, niin autamme parin haussa.

Klubi palvelee kesäkuun puoliväliin saakka päivittäin klo 9-18. 15.6. alkaen aukioloajat pidentyvät tunnilla molemmista päistä, eli palvelemme klo 8-19 ja heinäkuun alusta lähtien klo 8-20. Kioski palvelee säävarauksella muuten samoilla aukioloajoilla, mutta aukeaa aina klo 10. Tervetuloa!