KENTTÄ

• Väylät 12mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
  • Talviviheriöillä olleiden väylien 6, 8, 12 ja 14 viheriöiden leikkuukorkeutta tiputetaan 0,5mm jokaisella leikkuukerralla, kunnes päästään samaan leikkuukorkeuteen muiden viheriöiden kanssa.
  • Torstaina talkoillaan siimauksen merkissä väylien 2, 3 ja 4 reunoja siistien. Tuttuun tapaan talkoot aloitetaan klo 9, päiväkahveilla käydään kioskilla ja päivän päätteeksi ruokaillaan klubilla. Tervetuloa mukaan talkoilemaan hyvässä seurassa!
  • Väylien reuna-alueita siistitään muutenkin tällä viikolla, huomioikaa työmiehet ja naiset pelatessanne.
  • Rangella nyt käytössä 15 000 kpl uusia rangepalloja, menkäähän lyömään! Kiitos sponsoreille: Autosähkö Huhtanen, LVI Lämsä ja Sinebrychoff.
  • Osakkeenomistajien etuoikeutetut tasan teeajat ovat voimassa päivittäin klo 8-18 tasan lähdöissä (siis 8:00, 9:00 jne). Osakkaat voivat varata ajan tasan lähtöihin paitsi itselleen, myös muille ja myös muille kuin osakkaille.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Reikäpelien ilmoittautuminen päättyy tänään maanantaina 29.6. Ilmoittautukaahan mukaan! Muistakaa, että yli 50 -vuotiaat voivat osallistua paitsi omaan sarjaansa, myös yleiseen sarjaan.
  • Viime viikolla kun kisattiin naisten kisassa, on tällä viikolla miesten vuoro. Lauantaina 4.7.2020 kisataan K-Raudan miesten kisa. Tarkemmat kisatiedot kutsussa.
  • Tiistaina 30.6.2020 Callawayn ja Titleistin demo rangella klo 12-17. Tulkaahan testaamaan itsellenne sopivat mailat.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee kesäkuun loppuun saakka päivittäin klo 8-19 ja heinäkuun alusta, eli keskiviikosta alkaen klo 8-20.
  • Kioski palvelee säävarauksella muuten samoilla aukioloajoilla, mutta aukeaa aina klo 10.
  • Keskiviikkona taas kioskilla burgeripäivä! Testatkaahan Tapsan parhaat burgerit.
  • Callawayn kengät klubilla myynnissä vielä tiistaina 30.6., jonka jälkeen valikoimaan vaihtuvat Eccon kengät.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!