KENTTÄ

• Tiistaina kentällä leikkuuvapaa päivä. Tuolloin siistitään kentän reuna-alueita koko henkilökunnan voimin. Huomioikaa työmiehet ja naiset pelatessanne.
  • Väylillä 2, 14 ja 17 kulun ohjauksia, jotta nurmi pääsee rauhassa kasvamaan. Kiertäkää viheriöille toista puolta greeniä.
  • Väylän 18 vasempaan reunaan, eli tien reunaan muutetaan tällä viikolla estealueen tolppien tilalle outin tolpat.
  • Mikäli olosuhteet pysyvät sateettomina tiputetaan viheriöiden leikkuukorkeus viikonlopuksi 3,25mm ja viheriöt jyrätään.
  • Leikkuukorkeudet muutoin ennallaan:
    • Viheriöt 3,5mm (3,25mm)
    • Väylät 12mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Torstaina 16.7.2020 kisataan senioreiden heinäkuun kuukausikilpailu. Tuttuun tapaan väliaikalähtö klo 15.00 alkaen ja ruokailu klubilla ennen kisaa. Ilmoittautukaahan mukaan joko NexGolfissa tai caddielle.
  • Perjantaina 17.7.2020 vasta-alkaneiden perjantain pelikierros on taas kisakierros. Kisaan ovat tervetulleita paitsi vasta-alkaneiden harjoitusryhmäläiset, myös kaikki muut yli 30 tasoituksella pelaavat. Tällä kertaa kilpailu pelataan klubilta alkaen, eli väylillä 1-10.
  • Lauantaina on kisavapaa päivä Brillet Oliver’s Corner Openin siirryttyä Koronarajoitusten vuoksi elokuulle.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20.
  • Kororajoitusten purkauduttua, palauttakaa kärryt käytön jälkeen takaisin alapihalle, bägivaraston eteen.
  • Keskiviikkona taas kioskilla burgeripäivä! Testatkaahan Tapsan parhaat burgerit!
  • Tietyöt Golfkentäntiellä jatkuvat. Kulku klubille tapahtuu väliaikaisesti vanhaa Golfkentäntietä, eli Puttikujaa. Myöhemmin käyttöön otetaan mahdollisesti väliaikaisesti myös viime kesänä käytössä ollut kiertotie. Näistä lisätietoja myöhemmin.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!