KENTTÄ

• Tiistaina viheriöt lannoitetaan klo 5.00 alkaen. Heti lannoituksen jälkeen viheriöitä sadetetaan 30 minuutin ajan. Lannoituksesta johtuen keskiviikko on viheriöillä leikkuuvapaa päivä.
  • Viheriöiden leikkuukorkeus tiputetaan 3,25mm:stä 3mm:iin tiistaina. Jos olosuhteet pysyvät kuivana, viheriöt jyrätään viikonlopuksi.
  • Leikkuukorkeudet muutoin ennallaan:
    • Viheriöt 3mm
    • Väylät 12mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
  • Väylillä 2, 14 ja 17 kulun ohjauksia. Jotta nurmi pääsee kasvamaan, kiertäkää viheriöille toista puolta greeniä.
  • Huomatkaa, että väylän 18 vasempaan reunaan, eli tien reunaan, on muutettu punaisten estealueen tolppien tilalle outin tolpat.
  • Kentälle on maanantaina asennettu oranssit tupsuteet junioreille ja vasta-alkaneille. Santa Claus Golf Easy kenttää oransseilta tupsuteeltä saa jo pelata, vaikka kenttä ei vielä virallinen olekaan. Väliaikaisia tuloskortteja saa caddiemasterilta. Lopulliset tuloskortit tehdään, kunhan Suomen Golfliitto vahvistaa kentän, väylien mitat ja hcp:t.
  • Tällä viikolla teemana alastulojälkien korjaus. Jotta pelaaminen on meille kaikille mukavampaa ja kenttä pysyy kunnossa, korjatkaa alastulojäljet viheriöillä. Suoritamme kentällä tarkastuksia alastulojälkien korjaamisesta. Näyttäkää pyydettäessä taskussanne oleva greenihaarukka. Mikäli ette greenihaarukkaa omista, kipin kapin klubille ostamaan omanne, Proshopissa on myynnissä greenihaarukoita Santa Claus Golfin merkkausnastalla.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Tällä viikolla junnujen tukiviikko:
    • Perjantaina 24.7.2020 junnut voivat tuoda kaverinsa, vanhempansa tai muut tuttunsa kokeilemaan golfia klo 16-18. Valmentajamme opastavat tuolloin golfiin tutustujia lajin pariin.
    • Perjantaina 24.7.2020 pelataan myös perinteinen 24h junnugolfille tapahtuma. Tuttuun tapaan junnut keräävät sponsoreita toiminnalleen 24h junnugolfille tempauksella.
    • Lauantaina 25.7.2020 kisataan perinteinen junioreiden tukikilpailu Valokulma Open, jonka tuotot menevät seuran junioritoimintaan. Valokulma openissa sarjoina sekä yleinen pistebogey, että scratch. Palkinnot kilpailuun sponsoroi Valokulma Euronics Rovaniemi. Ilmoittautukaahan mukaan joko NexGolfissa tai caddielle.
    • Seuran kilpajunnut vievät pienempiä junnuja pelaamaan uusilta junnuteeltä. Valmentajat laittavat junnuille lisätietoa viesteillä.
    • Klubilla myynnissä olevien järvipallojen tulot menevät lyhentämättöminä seuran junioritoimintaan. Jos nurkissanne siis pyörii löytöpalloja, joita ette käytä, voitte tuoda ne myytäväksi järvipallo lokeroon.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20.
  • Proshopista nyt lippalakit ja aurinkolipat Santa Claus Golfin logolla!
  • Keskiviikkona taas kioskilla burgeripäivä! Testatkaahan Tapsan parhaat burgerit!
  • Kororajoitusten purkauduttua, palauttakaa kärryt käytön jälkeen takaisin alapihalle, bägivaraston eteen.
  • Tietyöt Golfkentäntiellä jatkuvat. Kulku klubille tapahtuu joko uudesta liittymästä Golfkentäntietä tai vanhasta liittymästä nykyiseltä Puttikujalta.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!