KENTTÄ

• Tiistaina lyöntipaikkojen ja lähestymisalueiden lannoitus klo 5 alkaen. Heti lannoituksen jälkeen sadetus 15min ajan.
  • Viheriöiden leikkuukorkeus tiputetaan tiistaina 3mm:stä 2,7mm:iin. Jos olosuhteet pysyvät kuivana, viheriöt jyrätään viikonlopuksi.
  • Leikkuukorkeudet muutoin ennallaan:
    • Viheriöt 2,7mm (ma 3mm)
    • Väylät 12mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
  • Torstaina talkoillaan raivauksen merkeissä väylillä 5, 7, 10 ja 13. Tuttuun tapaan kokoontuminen Ketunpesälle klo 9, päiväkahvit kioskilla ja ruokailu klubilla. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan, jos ei sahan, niin haravan varteen!
  • Väylillä 2, 14 ja 17 kulun ohjauksia. Jotta nurmi pääsee kasvamaan, kiertäkää viheriöille toista puolta greeniä.
  • Oransseilla tupsuteellä merkitty Santa Claus Golf Easy kenttä junioreille ja vasta-alkaneille löytyy nyt eBirdiestä / Golf Game Bookista ja NexGolfista, eli tuloksia voi syöttää myös Easy teeltä.
  • Muistakaa soittaa merkkikelloa dogleg väylillä 7 ja 13.
  • Pelinopeuttanne voitte seurata väylien 3, 5, 7, 9, 11, 13 ja 17 kelloista, joiden tulisi näyttää teeaikaanne tai aikaisempaa. Mikäli kello on enemmän, kiristäkää tahtia. Tavoitekierrosaikamme on noin 4 tuntia.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Tällä viikolla meillä ei kisailla, mutta me kisailemme.
    • Lauantaina Levillä kisataan historian ensimmäinen haasteottelu Santa Claus Golfin ja Levin Golfin kesken Ryder Cup pelimuodolla. Kaikki halutkkaat mukaan! Pelimuotoina ovat Ryder Cupin pelimuodot, eli paripeleinä Bestball ja Foursome sekä yksilöpeleinä reikäpelit. Tarvitsemme mukaan pelaajia kaikilla tasoituksilla. Joukkueiden kapteenit jakavat pelaajat sopiviin ryhmiin. Ilmoittautumiset 28.7.2020 mennessä NexGolfiin tai caddielle 0200 30200. Ei erillistä kisamaksua, green fee Levi Golfin kautta 25e / hlö.
    • Sunnuntaina puolestaan kisataan senioreiden Lappi Cup Kuusamossa.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20.
  • Proshopista nyt Clicgearin kärryt!
  • Tietyöt Golfkentäntiellä jatkuvat. Kulku klubille tapahtuu joko uudesta liittymästä Golfkentäntietä tai vanhasta liittymästä nykyiseltä Puttikujalta.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!