KENTTÄ

• Viheriöiden leikkuukorkeus tiputetaan tiistaina 2,5 mm:stä 2,4 mm:iin.
  • Viheriöt jyrätään tiistaina ja perjantaina, jos kelit vain sallivat.
  • Väylät lannoitetaan keskiviikkona klo 5 alkaen. Heti lannoituksen jälkeen sadetus 10 min ajan.
  • Leikkuukorkeudet muutoin ennallaan:
    • Viheriöt 2,4 mm (ma 2,5 mm)
    • Väylät 12 mm
    • Lyöntipaikat 8 mm
    • Lähestymisalueet 8 mm
  • Väylillä 2, 14 ja 17 kulun ohjauksia. Jotta nurmi pääsee kasvamaan, kiertäkää viheriöille toista puolta greeniä.
  • Muistakaa korjata alastulojäljet sekä lyöntijäljet.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Tällä viikolla vietetään koko Suomi golfaa viikkoa. Meillä paitsi golfataan myös kisataan, tutustutaan sääntöihin ja tutustutetaan naisia golfiin.
  • Tiistaina 4.8. kilpaillaan Senioreiden aluetourin kisa väliaikalähtönä klo 9.00 alkaen.
  • Keskiviikkona 5.8. järjestämme sääntöillan seuran jäsenille klo 17.00 alkaen. Sääntöjä käydään Liiton sääntökouluttajan ohjauksessa sään salliessa läpi kentällä, varustautukaa siis kelin mukaan. Sääntöjen lisäksi illan aikana käydään läpi myös uutta tasoitusjärjestelmää. Jos teillä on mieltä askarruttavia kysymyksiä, voitte toimittaa niitä ennakkoon joko caddieille tai Pialle. Tarjoilujen vuoksi ilmoittautumiset ennakkoon NexGolfissa tai caddielle.
  • Perjantaina 7.8. pelataan vasta-alkaneiden elokuun kisa klo 18.00 alkaen Kioski 5 kentällä, eli väylältä 5 alkaen.
  • Lauantaina ja sunnuntaina 8.-9.8. puolestaan kisataan yksi kesän suosituimmista kilpailuista Rovaniemi Open. Lauantaina pelataan ennakkotiedoista poiketen väliaikalähtönä klo 10.00 alkaen. Sunnuntaina kisataan ilmoitetusti yhteislähtönä klo 10.00. Ilmoittautumiset torstaihin 6.8.2020 klo 18.00 mennessä. Lisätiedot kutsussa.
  • Sunnuntaina vietämme myös naisten golfpäivää. Jos siis et siis tule sunnuntaina kisaamaan, tuo ystäväsi tutustumaan golfiin klo 10-12. Kouluttajamme johdattavat teidät lajin saloihin harjoitusalueillamme, jonka jälkeen kisailette leikkimielisessä kisassa par3 kentällämme. Golfin jälkeen pääsette nauttimaan yhteisen lounaan klubilla. Ilmoittautumiset 8.8. mennessä joko NexGolfissa tai caddielle. Ilmoittakaa NexGolfissa itsenne ja lisätkää kaverinne tai kaverienne nimet sekä mahdolliset ruoka-aine allergiat lisätietoja kohtaan. Osallistumismaksu lounaan hinta 10e, maksetaan klubilla. Lisätietoja kutsussa.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20.
  • Tietyöt Golfkentäntiellä jatkuvat. Kulku klubille tapahtuu joko uudesta liittymästä Golfkentäntietä tai vanhasta liittymästä nykyiseltä Puttikujalta.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!