KENTTÄ

• Viheriöt lannoitetaan tiistaina klo 5 alkaen. Heti lannoituksen jälkeen sadetus 20 min ajan. Lannoituksesta johtuen keskiviikko on viheriöillä leikkuuvapaa päivä.
  • Viheriöt jyrätään perjantaina.
  • Leikkuukorkeudet ennallaan:
    • Viheriöt 2,4 mm
    • Väylät 12 mm
    • Lyöntipaikat 8 mm
    • Lähestymisalueet 8 mm
  • Muistakaa korjata alastulojäljet sekä lyöntijäljet.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Maanantaina Callawayn fittaus ja demo rangella klo 16-20. Tule, testaa ja hanki uudet juuri sinulle sopivat mailat!
  • Seniorit kilpailevat elokuun kuukausikilpailun torstaina 13.8.2020 tuttuun tapaan klo 15 alkaen. Ruokailu klubilla ennen kisaa.
  • Kilpailu seuranmestaruuksista aloitetaan tänä viikonloppuna 15.-16.8. senioreiden, naisten, junioreiden sekä klubisarjojen mestaruuksien osalta.
    • Seniorisarjoina kisataan M50, M60, M70 sekä N50 ja N60 sarjat
    • Naisille on seniorisarjojen lisäksi tarjolla yleinen sarja
    • Juniorit kisaavat Pojat 15 ja Tytöt 15 sarjoissa
    • Klubisarjat, eli miesten ja naisten klubisarjat, pelataan muista sarjoista poiketen Pistebogeynä. Osallistumaan pääsevät kaikki yli 15 tasoituksella pelaavat. Rohkeasti kaikki mukaan!

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20.
  • Kioskin hampurilaispäivä tällä viikolla poikkeuksellisesti jo tiistaina, ei siis perinteisesti keskiviikkona.
  • Loppukauden pelioikeudet nyt puoleen hintaan! Kausi on suunnilleen puolivälissä, eli nyt loppukauden rajoittamattomat pelioikeudet puoleen hintaan:
    • aikuiset 400€
    • opiskelijat 200€
    • junnut (16-21v.) 150€ ja
    • junnut (alle 16 v.) 75€
  • Tietyöt Golfkentäntiellä jatkuvat. Kulku klubille tapahtuu joko uudesta liittymästä Golfkentäntietä tai vanhasta liittymästä nykyiseltä Puttikujalta. Golfkentäntie asfaltoidaan elokuun aikana.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!