KENTTÄ

• Tiistaina ja keskiviikkona siistitään bunkkereita ja kentän reuna-alueita.
  • Viheriöt jyrätään perjantaina, olosuhteiden niin salliessa.
  • Leikkuukorkeudet ennallaan:
    • Viheriöt 2,4 mm
    • Väylät 12 mm
    • Lyöntipaikat 8 mm
    • Lähestymisalueet 8 mm
  • Muistakaa korjata alastulo- ja lyöntijäljet, sekä haravoida bunkkerit. Kisoissa on ikävä joutua lyömään toisten jättämistä montuista, niistä kun ei saa vapautusta.
  • Muistakaa ysiä pelatessanne, että 9 reiän kierrokset pelataan väylillä 1-10. Väylältä 4 väylälle 14 saatte kääntyä ainoastaan, jos caddiemaster on antanut siihen luvan.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Kilpailu seuranmestaruuksista jatkuu miesten ja naisten yleisten sarjojen osalta tänä viikonloppuna 21.-23.8.2020
    • Miehet pelaavat kolme päivää, eli perjantaista sunnuntaihin valkoisilta teeltä.
    • Naiset pelaavat viikonloppuna, eli lauantaina ja sununtaina sinisiltä teeltä.
  • Kierrosmäärämme lähenee 16 000 kierrosta. Viime vuoden ennätyksellinen kokonaiskierrosmäärämme oli 16 249. Sen ylitämme siis todennäköisesti jo tämän viikon aikana. Mahtavaa!

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20.
  • Loppukauden pelioikeudet puoleen hintaan:
    • aikuiset 400€
    • opiskelijat 200€
    • junnut (16-21v.) 150€ ja
    • junnut (alle 16 v.) 75€
  • Tietyöt Golfkentäntiellä jatkuvat, kunhan törmäpääskyt lopettavat pesinnän klubin yläpuolen rinteessä. Kulku klubille tapahtuu joko uudesta liittymästä Golfkentäntietä tai vanhasta liittymästä nykyiseltä Puttikujalta. Golfkentäntie asfaltoidaan elokuun aikana, liikennejärjestelyistä tuolloin tiedotamme lähempänä.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!