KENTTÄ

• Kasvu varsinkin viheriöillä on hidastunut merkittävästi. Jatkossa leikkuita tehdään siis kasvun mukaan. Tällä viikolla viheriöt leikataan arviolta 4 kertaa ja muut kentän alueet 2-3 kertaa.
  • Tämä viikko on vielä ns. normaali viikko kentän hoitotöiden osalta. Olosuhteiden salliessa ensi viikolla aloitetaan talveen valmistavat työt. Ensimmäisenä vuorossa on väylien ilmastus ja kasvinsuojeluruiskutus.
  • Viheriöiden leikkuukorkeutta lasketaan 1.9 alkaen. Alla olevat leikkuukorkeudet ovat voimassa koko loppukauden aina leikkuiden päättymiseen saakka.
    • Viheriöt 3mm
    • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 40mm
  • Kasvun hidastuttua on erityisen tärkeää muistaa korjata alastulojäljet sekä lyöntijäljet.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Osakkeenomistajat kisailevat keskiviikkona jo perinteiseksi muodostuneeessa kahden mailan osakaskisassa. Talo tarjoaa osakkeenomistajilleen kilpailun ruokailuineen ja ruokajuomineen. Jos klo 17 alkava kisa on liian aikainen, voivat osakkaat ilmoittua mukaan myös ainoastaan osakasiltaan klo 19 alkaen.
  • Lauantaina kisataan Roki Golf, eli Texas Scramble 3 hengen joukkuein. Kerätkää kasaan oma joukkueenne, tai ilmoittautukaa caddielle jos olette kavereita vailla, niin autamme teitä etsimään joukkueen kasaan. Texas scramble on hauska kisamuoto, jossa kaikki pelaajat avaavat, paras pallo valitaan, ja pelaaja, jonka pallo valitaan, jättää aina lyönnin väliin. Tasoitus on 15% joukkueen yhteenlasketusta tasoituksesta.
  • Sunnuntaina luvassa on kaupunkiottelu Tornion kanssa.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee elokuun loppuun saakka päivittäin klo 8-20 ja 1.9. alkaen klo 8-19.
  • Kioski palvelee elokuun loppuun saakka säävarauksella klo 10-20 ja syyskuun alusta alkaen klo 10-19.
  • Tietyöt Golfkentäntiellä jatkuvat. Kulku klubille tapahtuu joko uudesta liittymästä Golfkentäntietä tai vanhasta liittymästä nykyiseltä Puttikujalta.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!