MUUTOKSIA KULUSSA GOLFKENTÄLLE!

Golfkentäntie asfaltoidaan tällä viikolla, joten kulku klubille tapahtuu kiertoteiden kautta. Päällystepohjien teko alkaa keskiviikkona 9.9. klo 7.00 ja kestää koko päivän. Itse päällystys alkaa torstaina 10.9. klo 7.00 ja valmistuu iltapäivällä. Tie avataan heti, kun Skanska Asvaltti antaa luvan.

GOLFKENTÄNTIE SULJETAAN SIIS LIIKENTEELTÄ KESKIVIIKKONA 9.9. KLO 7.00 JA AVATAAN TORSTAINA 10.9. ILTAPÄIVÄLLÄ, KUN ASFALTTI ON VALMIS.

KULKU KLUBILLE TÄLLÖIN:

• KESKIVIIKKONA VIIME KESÄN KIERTOTIEN ELI HUHTATIEN (tai tarvittaessa Ketunpesän huoltohallin) KAUTTA
  • TORSTAINA AAMUPÄIVÄN AJAN KETUNPESÄN HOULTOHALLIN KAUTTA
  • Huomioikaa kulku Ketunpesän kautta ja OLKAA ERITTÄIN VAROVAISIA SEKÄ KETUNPESÄN HUOLTOHALLIN KAUTTA VÄYLÄN 1 JA RANGEN VÄLISTÄ AUTOLLA AJAESSANNE ETTÄ VÄYLÄLLÄ 1 PELATESSANNE.
  • Pyrkikää mahdollisuuksien mukaan tulemaan kentälle kimppakyydeillä, pyörällä tms. ja koittakaa ajoittaa saapumisenne niin, ettei 1 teeboxissa olla juuri lyömässä.

KENTTÄ

• Syystyöt on aloitettu tänään väylien viiltoilmastuksella. Ilmastuksia jatketaan tämän ja ensi viikon ajan.
  • Väylien ilmastus on erittäin hidas toimenpide, joten annathan väylän ilmastajalle työrauhan. Ilmastaja antaa sinulle sopivassa paikassa tilaa jatkaa peliä.
  • Tällä viikolla ohjelmassa on myös kasvinsuojeluruiskutus lyöntipaikoille, lähestymisalueille, viheriöiden ympäristöille sekä väylille.
  • Kenttää leikataan tällä viikolla kasvun mukaan. Kasvu on tähän aikaan vuodesta jo todella hidasta, joten leikkuukerrat ovat vähenemään päin.
  • Leikkuukorkeudet:
    • Viheriöt 3mm
    • Lyöntipaikat ja lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 40mm
  • Kasvun hidastuttua on erityisen tärkeää muistaa korjata alastulojäljet sekä lyöntijäljet.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Tällä viikolla kisataan kauden viimeinen yksilökilpaillu Santasport Open. Kilpailu pelataan lauantaina 12.9. väliaikalähtönä klo 10.00 alkaen. Lisätiedot kutsussa.
  • Sunnuntaina 13.9. ratkotaan Santa Claus Golfin senioreiden sijoitukset koko kesän jatkuneiden kuukausikilpailujen osalta, kun vuorossa on kauden viimeinen kuukausikisa. Väliaikalähdöt klo 10.00 alkaen ja ruokailu klubilla kisan jälkeen.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-19 ja kioski säävarauksella klo 10-19.
  • Päivien lyhetessä lyhenevät myös aukioloaikamme. Maanantaista 14.9. alkaen klubi palvelee klo 9-18 ja kioski klo 10-17.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!