Golfarin lihaskunto ja kehonhuolto alkaa

Santa Claus Golf Club ry tarjoaa jäsenilleen talvikaudella 26.10.2020-29.4.2021 golfareiden lihaskuntoa ja kehonhuoltoa maanantaisin ja torstaisin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen, ikään ja kuntotasoon katsomatta. Liikkeet on suunniteltu nimenomaan golfareille ja niiden haastavuutta voi säädellä itse.

Tunnit järjestetään maanantaisin ja torstaisin klo 19-20.30 Lyseonpuiston lukion salissa. Harjoitukset aloitetaan lihaskunnolla (45min), jossa nostetaan sykettä, kohotetaan lihaskestävyyttä, lisätään liikkuvuutta ja edistetään toimintakykyä erityisesti lajinomaisuutta huomioiden. Toisen puoliskon kehonhuolto (45min) on turvallista ja rauhallista lihaksien sekä lihaskalvojen hyvinvointiin keskittyvää harjoittelua, mm. dynaamista venyttelyä, joka lisää lihaksen pituutta ja ehkäisee loukkaantumisia. Halutessasi voit osallistua myös pelkkään kehonhuoltoon klo 19.45 alkaen.

Osallistumismaksu Santa Claus Golf Club ry:n jäsenille 50€ / kausi tai 5€ / kerta.  Maksun voi hoitaa myös liikuntaseteleillä ja korteilla. Paikkana on Lyseonpuiston lukion sali, jonka sisäänkäynti on suoraan Ruokasenkatua vastapäätä rakennuksen matalammassa osassa oleva salin ja ruokasalin ovi. Autoja ei saa parkeerata sisäänkäyntien edustalle tai puistoalueelle, sen sijaan yläpihalla olevat parkkipaikat ovat käytössämme.

Näin Korona aikaan harjoituset on suunniteltu niin, että pidämme turvavälit isossa salissa. Älkää tulko tunneille, jos tunnette olonne nuhaiseksi tai muuten sairaaksi. Muistakaa ottaa oma matto mukaan!

Tervetuloa kehittämään golfkuntoa ja pitämään hauskaa hyvässä seurassa!