Talvigolfkenttä avataan torstaina 4.2.2021

Tervetuloa nauttimaan talvigolfista Ounasvaaran golfpuistoon! Koronan estäessä ulkomaan golfmatkat, otimme tavoitteeksemme avata talvigolfkentän tänä vuonna mahdollisimman aikaisin. Suunnittelimme jo kentän avaamista tammikuussa, mutta lumisateet lykkäsivät avausta hieman. Voimme iloksemme ilmoittaa, että avaamme kentän torstaina 4.2.2021 klo 10.00.

Klubi palvelee talvigolfkauden ajan kentän ollessa avoinna arkisin klo 10-17 ja viikonloppuisin klo 10-15. Ravintolassa on kahvin ja leivonnaisten lisäksi tarjolla myös syötävää. Talvimenuumme voitte tutustua nettisivuillamme. Talvigolfkausi jatkuu niin kauan kuin kelejä riittää ja väylät sulavat alta. Viime vuosina olemme saaneet nauttia talvigolfista vielä huhtikuun alun ajan.

Ounasvaaran golfpuistossa sijaitseva 9-reikäinen talvigolfkenttä on viime vuosien tapaan vaihteleva korkeuseroineen ja erilaisine väylineen. Klubilta alkavalla yli 2 km mittaisella kierroksella hyödynnetään harjoitusalueen ja rangen lisäksi kesäväyliä 1, 2, 3, 16 ja 17 sekä niiden vesiesteitä. Pisin par4 on lähes 200m ja lyhyin par3 puolestaan 73m. Kierros vie pelaajista riippuen noin puolesta tunnista puoleentoista tuntiin. Lisätietoja kentästä nettisivuillamme.

Talvigolf pähkinänkuoressa:

• 9 reikäinen talvigolfkenttä
  • Ounasvaaralla 4km Rovaniemen keskustasta
  • kenttä avoinna helmikuusta huhtikuun alkupuolelle
  • laji on tuttu, mutta kokemus aivan uusi
  • ei viheriöitä vaan valkioita
  • tiiaus sallittu kaikkialla väylillä
  • tiiboxissa matto jalkojen alla
  • osa valkioista jäällä kentän vesiesteissä
  • talvigolfpallot klubilta
  • putteri ja 3 rautamailaa
  • ei kärryjä vaan pulkka tai kantobägi
  • hiihtoladulta pallo dropattava väylälle
  • välineet saa myös vuokralle
  • klubi avoinna joka päivä
  • pelaa 9 reikää ja piipahda kahville, kaljalle, lounaalle..
  • 9 reikää noin 30min -1h30min, 18 tuplat
  • 18 reikää pelatessasi, varaa aika molemmille yseille
  • varaa aika caddieltä p. 0200 30200
  • lisätietoja: caddiemaster@santaclausgolfclub.fi
  • maaliskuun viikonloppuina kisataan
  • talvigolfiin tutustumisia ryhmille – erilainen tykypäivä!

Tervetuloa ylittämään Napapiiri golfaten lumella ja jäällä!