Viikkotiedotteissa taas tuttuun tapaan kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Range avoinna
  • Viheriöiden pintailmastus tähtiterällä ja leikkuu keskiviikkona.
  • Viheriöt lannoitetaan torstaina klo 6 alkaen ja sadetetaan heti perään 30 minuutin ajan.
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä.
  • Lyöntipaikkojen lannoitus keskiviikkona klo 6 alkaen ja heti perään sadetus 30 minuutin ajan.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Lähipelin ja swingin kertauskurssit siirrettiin sääolosuhteiden johdosta tälle viikonlopulle. Lauantaina 29.5.2021 klo 10-12 kerrataan swingiä ja sunnuntaina 30.5.2021 lähipeliä. Ilmoittautumiset nexGolfin kilpailu- ja tapahtumaosiossa.
  • Kesän neljäs alkeiskurssi järjestetään viikonloppuna, lauantaina & sunnuntaina klo 12-15. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Kesän kisakalenteri alkaa olla julkistettuna NexGolfissa. Varatkaahan päivät kalenteriin ja ilmoittautukaa mukaan! Kauden avauskilpailu pelataan tuttuun tapaan pariscramblenä, mutta tänä vuonna hieman totuttua aiemmin eli jo 12.6.2021. Siitä se sitten taas lähtee.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 9-17 ja kioski säävarauksella klo 11-17.
  • Keskiviikkona taas kioskilla burgeripäivä! Tulkaahan nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista!

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!