Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Range avoinna
  • Viheriöiden idätyssadetukset kaikille viheriöille päivittäin klo 11, 14, 17 ja 20. Keskiviikosta alkaen sadetusväliä todennäköisesti tihennetään kahteen tuntiin. Sadetus kestää 2 min per viheriö. Uudella puolella päällä on yksi sadetin kerrallaan, vanhalla neljä.
  • Väyläsadetukset käynnistyvät iltaisin klo 20.00 alkaen. Päällä on yleensä 1-2 sadetinta per väylä noin 20-30 minuuttia.
  • Leikkaukset kasvun mukaan. Viheriöt leikataan alkuun joka toinen päivä.
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä!

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Vasta-alkaneiden harjoitukset starttaavat tällä viikolla. Yli 30 tasoituksella pelaavat seuran jäsenet voivat hyödyntää seuran erittäin edullisesti jäsenilleen tarjoamat harjoitukset. Harjoitusyhmiä on maanantaina, tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Kesän viides alkeiskurssi järjestetään ensi viikon maanantaista keskiviikkoon. Ilmoittautumiset sunnuntaihin 6.6. klo 12.00 mennessä nettisivuillamme. Vielä muutama paikka vapaana!
  • Pikkujunnujen, eli 6-10-vuotiaiden junnugolfleiri ensi viikon ma-ke ja isompien junnujen, eli 11-16-vuotiaiden golfin alkeiskurssi ma-to. Ilmoittautumiset avoinna nettisivuillamme.
  • Kesän kisakalenteri alkaa olla julkistettuna NexGolfissa. Varatkaahan päivät kalenteriin ja ilmoittautukaa mukaan!
    • Kauden avauskilpailu pelataan tuttuun tapaan pariscramblenä 12.6.2021
    • Senioreiden kuukausikisat aloitetaan torstaina 17.6. ja vasta-alkaneiden kisat perjantaina 18.6.
    • Viime vuonna aloitettu Ryder Cup perinne meidän ja Leviläisten kesken jatkuu lauantaina 19.6. Ilmoittautukaahan mukaan puolustamaan voittoa niin pidetään puukko edelleen Rovaniemellä!
    • Senioreiden Lappi Cup heti seuraavana päivänä, eli sunnuntaina 20.6.
    • Juhannuskisa tuttuun tapaan juhannusperjantaina 25.6.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee 1.6.2021 alkaen päivittäin klo 8-19 ja kioski säävarauksella klo 10-18 (tai niin kauan kuin pelaajia riittää).
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab! Tulkaahan nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja uudesta kebabannoksesta!

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!