Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Sadetukset maanantaista alkaen kentän kaikille alueille klo 20.00 alkaen.
  • Tiistaina viheriöiden pystyleikkuu, jonka vuoksi aamun lähtöjä on suljettu.
  • Tiistaina raivaustalkoot klo 9.00 alkaen. Raivausta ja siimausta tehdään ainakin väylillä 3 ja 8. Tervetuloa mukaan talkoisiin: aloitus aamulla Ketunpesältä, päiväkahvit kioskilla ja talkooruuat tuttuun tapaan klubilla.
  • Torstaina viheriöiden pintailmastus.
  • Perjantaina viheriöiden jyräys ja leikkuukorkeuden lasku 3,25mm.
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä sekä varoa töissä olevaa kenttähenkilöstöä ja talkoolaisia!
  • Leikkuukorkeudet:
    • Viheriöt 3,5mm (perjantaista alkaen 3,25mm)
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38mm
  • Kentän slouppaus
    • Uudet päivitetyt tuloskortit nyt käytössä.
    • Uudet päivitetyt väyläkartat palautetaan kentälle viikon puolivälissä.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Alkeiskursseja tällä viikolla sekä arkena (maanantai-keskiviikko) että viikonloppuna (lauantai-sunnuntai). Alkuviikon alkeiskurssilla on vielä muutama paikka vapaana, loppuviikon kurssille mahtuu hyvin. Ilmoittautumiset nettisivuillamme.
  • 1.7. alkaen aloitetaan reikäpelit. Yli 50 vuotiaat voivat osallistua yleisen sarjan lisäksi myös seniorisarjoihin (merkatkaa ilmoittautuessanne tämä viestikenttään tai ilmoittakaa siitä caddielle). Ilmoittautumiset maanantaihin 28.6. klo 18 mennessä.
  • Lauantaina kisataan aina yhtä ihana Pentik Ladies Open. Kilpailu pelataan tuttuun tapaan pariscramblenä. Jos olet paria vailla, ole yhteydessä caddiemasteriin, niin autamme pelikaverin löytämisessä. Luvassa hyvää seuraa, hyvää ruokaa, kuohujuomaa ja ihanat palkinnot Pentikiltä. Lisätiedot kutsussa. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200) 1.7. klo 18 mennessä. Klubitoimikunta valitsi tämän vuoden teemaksi pastellin. Pukeudutaan ja sonnustaudutaan siis ihaniin pastellin sävyihin.
  • Sunnuntaina 4.7. Wetteri tarjoaa kisan Santa Claus Golf Club ry:n senioreille kiitoksena talkootoiminnasta vuosien saatossa. Kisa on siis osallistujille maksuton. Lisätiedot kutsussa.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin pitkään kuin pelaajia riittää).
  • Eccon kengät naisille ja FootJoyn kengät miehille myynnissä klubilla.
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab. Tervetuloa nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja kebabeista!

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!