Kentänhoitaja ja caddiemaster haussa

Kentänhoitaja ja caddiemaster haussa
Kiinnostavatko työt golfkentällä? Tarvitsemme pikaisella aikataululla kentänhoitajan ja caddiemasterin!
Haemme:
  1. Kentänhoitajaa: pikaisesti määräaikaiseen täyspäiväiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun saakka kentänhoidon moninaisissa tehtävissä. Jos kiinnostuit, lue lisää ja ole rohkeasti yhteydessä!
  2. Caddiemasteria: eli golfkentän asiakaspalvelijaa pikaisesti määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuun loppuun saakka noin 50% työtunneilla. Jos kiinnostuit, lue lisää ja ole rohkeasti yhteydessä!
Lajin ja kentän tuntemus on molemmissa tehtävissä eduksi, mutta ei pakollinen. Hyville tekijöille tarjoamme töitä myös seuraavina sesonkeina.
Lisätiedot ja yhteydenotot: Pia Lillberg, 040 13 54321, pia.lillberg@santaclausgolfclub.fi

Toimintamme perustuu erinomaiseen asiakaspalveluun ja kotoisaan tunnelmaan viihtyisällä klubillamme. Caddiemasterit hoitavat golfkentän asiakaspalvelua, vastaavat klubin ravintolasta, myyvät pro shopin tuotteita ja hoitavat monia muitakin vaihtelevia tehtäviä. Kentänhoitajat puolestaa vastaavat siitä, että asiakkaamme viihtyvät mahtavissa Ounasvaaran maisemissa sijaitsevalla kentällämme pelatessaan.

Jos sinulta löytyy oikeaa asennetta ja halua sekä kiinnostusta tarjota asiakkaillemme unohtumattomia golfelämyksiä erinomaisen asiakaspalvelun, maistuvien makuelämysten ja timanttisessa kunnossa olevan golfkentän kautta ole yhteydessä!