Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Tiistaina viheriöiden leikkauksen jälkeen tappi-ilmastus pienellä terällä ja jyräys klo 3.00 alkaen.
  • Keskiviikkoon saakka iltaisin sadetukset helteiden vuoksi klo 19.00 alkaen.
  • Viheriöiden jyräys perjantaina, jos keli vain sallii.
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä!
  • Leikkuukorkeudet:
    • Viheriöt 2,75mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38mm

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Tällä viikolla ei golfin alkeiskurssia. Ensi viikon kurssille maanantaista keskiviikkoon ilmoittautumiset nettisivuillamme.
  • Lauantaina päästään taas pelaamaan parikisassa isosta pytystä, kun vuorossa on Kapteenin kannu. Kapteenin kannu pelataan scramblenä, jossa joukkueen tasoitus on 20% pelaajien yhteenlasketusta tasoituksesta, maksimi tasoitus 36 (tasoitus ei voi olla suurempi kuin pienempi pelaajien tasoituksista). Avauksia molemmilta pelaajilta vaaditaan vähintään 6 kpl. Väliaikalähtö klo 10.00 alkaen. Lisätiedot kutsussa. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200) 29.7. klo 18 mennessä. Jos olet paria vailla, ilmoittaudu caddielle, niin autamme parin haussa
  • Kapteenin kannun lisäksi tällä viikolla kentällä pelataan muutamia pienempiä kutsukilpailuja.

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin pitkään kuin pelaajia riittää).
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab. Tervetuloa nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja kebabeista!
  • Torstaina 29.7. kioskin terassin avajaiset, nimiäiset ja Irman syntymäpäiväjuhlat klo 12.00. Tervetuloa kakkukahveille. Kakku-ja kahvitarjoilu kioskilla iltaan saakka.

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille!