Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin, kilpailuihin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Keskiviikolle alunperin ilmoitetut talkoot siirretään keliolosuhteiden vuoksi perjantaille 20.8. Tuttuun tapaan aloitus klo 9.00 Ketunpesältä. Siimausta ja raivausta tehdään väylillä 1, 2, 16 ja 17, joten päiväkahvit ja lounas klubilla. Tervetuloa mukaan! Muistakaa varoa talkoolaisia pelatessanne.
  • Viheriöiden jyräys perjantaina ja lauantaina, mikäli kelit sen vain sallivat. EDIT: keli näyttää niin märältä, että todennäköisesti viheriöt pystytään jyräämään ainoastaan lauantaina.
  • Seuranmestaruuskilpailuja varten lauantaina leikataan viheriöiden lisäksi myös väylät, lyöntipaikat, lähestymisalueet ja esikarheikot.
  • Muistakaa paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä sekä korjata jälkenne bunkkereissa!
  • Leikkuukorkeudet ennallaan:
    • Viheriöt 2,6mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38mm

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Torstaina kutsukilpailun ja perjantaina vasta-alkaneiden iltapelien vuoksi suljettuja lähtöjä.
  • Viikonloppuna pelataan miesten seuranmestaruuksista. Kilpailu aloitetaan perjantaina klo 14.30 ja sitä jatketaan viikonloppuna molempina päivinä klo 10.00 alkaen käänteisessä tulosjärjestyksessä. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200) 18.8. klo 18 mennessä. Nyt kaikki miehet mukaan kisaan!

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin pitkään kuin pelaajia riittää).
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab. Tervetuloa nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja kebabeista!

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille sekä kilpailuihin!