Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin, kilpailuihin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Maanantaina aamun lähtöjä suljettu viheriöiden rakeisen syyslannoituksen vuoksi. Heti lannoituksen perään sadetus.
  • Väylät ovat edelleen sen verran märkiä, että leikkuita on paikoin haasteellista suorittaa. Tämän vuoksi siirtosääntö on voimassa maanantaina (tuloskortin verran). Varmista siirtosäännön voimassaolo caddiemasterilta maanantain jälkeen.
  • Korjaamattomia pallon alastulojälkiä on viheriöillä kenttähenkilöstön mukaan enemmän kuin koskaan tällä kaudella. Muistakaa siis paikata alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä sekä korjata jälkenne bunkkereissa! Tautiriski greeneillä kasvaa korjaamattomien jälkien vuoksi huomattavasti.
  • Viheriöiden leikkuukorkeus nostetaan 3 mm:iin
  • Leikkuukorkeudet muuten ennallaan:
    • Viheriöt 3mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38mm

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Keskiviikon yrittäjille suunnattu ”Golfaa kaupunginjohtajan kanssa” tilaisuus siirtyy eteenpäin. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
  • Perjantaina 27.8. pelataan vasta-alkaneiden kauden päätöskisa. Kilpailu pelataan poikkeuksellisesti jo klo 17.00 alkaen väylältä 1. Kisamuotona Texas Scramble 3 hengen joukkuein. Kaikki yli 30 tasoituksella pelaavat rohkeasti mukaan! Kisamaksu 15€ sisältää hampurilaisen kioskilla. Joukkueisiin kaivataan vasta-alkaneiden lisäksi mukaan kapteeneiksi enemmän pelanneita golfareita. Ilmoittautukaa mukaan caddiemasterille. Ohjaajille / kapteeneille myös burgerit kiskalla.
  • Lauantaina pelataan kauden viimeinen kaikille avoin yksilökilpailu Santasport Open. Sarjoina Yleinen HCP lyöntipeli ja Yleinen PB. Kilpailu pelataan väliaikalähtönä klo 10.00 alkaen.  Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200) 26.8. klo 18 mennessä. Tuttuun tapaan kisan sporsorilta Santasportilta hyvät palkinnot!

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee elokuun loppuun saakka päivittäin klo 8-20 ja kioski säävarauksella klo 10-20 (tai niin pitkään kuin pelaajia riittää).
  • Keskiviikkoisin kioskilla burgeripäivä ja perjantaisin kebab. Tervetuloa nauttimaan Tapsan parhaista poroburgereista ja kebabeista!

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille sekä kilpailuihin!