Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin, kilpailuihin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Kentällä jatketaan väylien ja lähestymisalueiden viiltoilmastuksia. Lyöntipaikat ja viheriöt ilmastetaan myöhemmin.
  • Leikkuut tehdään kasvun mukaan. Koska kasvu on lähes kokonaan pysähtynyt, on leikkuiden määrä vähenemään päin.
  • Kasvun lähes pysähdyttyä on erityisen tärkeää, että paikkaatte alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä. Tautiriski greeneillä kasvaa korjaamattomien jälkien vuoksi huomattavasti.
  • Kelien kylmetessä muistakaa, että jos kenttä on kuurassa, ei pelaamaan saa missään nimessä mennä. Kävely kuuraisella nurmella tappaa heinän.
  • Leikkuukorkeudet ennallaan:
    • Viheriöt 3mm
    • Lyöntipaikat 8mm
    • Lähestymisalueet 8mm
    • Väylät 12mm
    • Esikarheikot 20mm
    • Karheikot 38mm

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Tiistaina golfataan kaupunginjohtajan kanssa Business Rovaniemen ja Rovaniemen yrittäjien yrittäjille järjestämässä tilaisuudessa.
  • Lauantaina kisataan ja juhlitaan kauden päätöksen merkeissä. Luvassa tuttuun tapaan mahtavan suosion saavuttanut narukisa sekä illanistujaiset klubilla. Kisassa joukkue saa tasoituksen naruna, jota he voivat käyttää haluamassaan paikassa. 1 lyönti = 1 metri narua. Narulla voi ottaa putin sisään, siirtää pallon pois puun takaa jne. Illalla syödään, juodaan ja nautitaan hyvästä seurasta. Perinteitä kunnioittaen iltaan kuuluu myös puttikisa yövaloissa. Tavoitteena on tyhjätä klubin juomavarastot, joten jättäkää auto kotiin. Ilmoittautua voitte joko oman parin kanssa, tai yksin, jolloin autamme parin haussa. Ilmoittautumiset NexGolfissa tai caddiemasterille (p. 0200 30200) 16.9. klo 18 mennessä. Lisätiedot kutsussa.
  • Kohta rikomme ennätyksiä! Viime vuonna Santa Claus Golfissa golfattiin enemmän kuin koskaan, 22 200 kierrosta. Ylitämme mahdollisesti jo tällä viikolla viime vuoden ennätyksellisen kokonaiskierrosmäärän! Tervetuloa pelaamaan!

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-19
  • Väyläkioski Holari palvelee säävarauksella klo 10-19 (tai niin pitkään, kuin pelaajia riittää).

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille sekä kilpailuihin!