Viikkotiedotteissa kesän ajankohtaiset kentältä, kentänhoidosta ja klubilta sekä tapahtumiin, kilpailuihin yms. liittyen.

KENTTÄ

• Kentällä jatketaan väylien viiltoilmastuksia. Lyöntipaikkojen ilmastus aloitetaan heti, kun väylät on ilmastettu, mahdollisesti jo tällä viikolla. Viheriöt ilmastetaan myöhemmin lokakuussa.
  • Viheriöille ja lyöntipaikoille tehdään loppuviikosta ennakoiva kasvitautien torjunta-aine ruiskutus.
  • Heinän kasvu on pysähtynyt, joten leikkuut on tältä kaudelta lopetettu.
  • Kasvun pysähdyttyä on erityisen tärkeää, että paikkaatte alastulojäljet viheriöillä ja lyöntijäljet väylillä. Tautiriski greeneillä kasvaa korjaamattomien jälkien vuoksi huomattavasti.
  • Kelien kylmetessä muistakaa, että jos kenttä on aamulla kuurassa, ei pelaamaan saa missään nimessä mennä. Kävely kuuraisella nurmella tappaa heinän.

KISAT JA TAPAHTUMAT

• Lauantaina kisataan kauden viimeiset kilpailut:
    • Klo 10.00 alkaen K-senioreiden kutsukilpailu
    • Klo 12.00 alkaen kauden viimeinen kilpailu, eli Kinkkukisa, jossa tänä vuonna poikkeuksellisesti myös juniorisarja, eli alle 50-vuotiaiden sarja. Kaikissa sarjoissa palkintona kinkku, lisäksi arvotaan 1 kinkku. Kinkkuja ei saa heti mukaan klubilta, vaan ne saa lunastaa lähempänä joulua Kesprolta.
  • Lauantaina klubilla Ryder Cup studio. Tervetuloa syömään, juomaan ja seuraamaan Ryder Cupia porukalla!
  • Kaikkien aikojen kierrosennätys rikottu! Viime vuonna Santa Claus Golfissa golfattiin enemmän kuin koskaan, 22 200 kierrosta. Tuon rajan ylitimme 20.9.2021 aamulla. Peliaikaa on jäljellä vielä lokakuun puolivälin tienoille (ehkä 10.-15.10.2021 saakka), eli katsotaan mihin uusi kierrosennätys tänä vuonna asetetaan. Tervetuloa pelaamaan!

KLUBI JA KIOSKI

• Klubi palvelee päivittäin klo 8-19
  • Väyläkioski Holari palvelee säävarauksella klo 10-19 (tai niin pitkään, kuin pelaajia riittää).

Tervetuloa kentälle, klubille ja kioskille sekä kilpailuihin!