Kuuden viikon selkäkuuri

Santa Claus Golfin uudet yhteistyökumppanit Fysial & Fysioterapeutti Joona Juola pistävät golfareiden paikat, eritoten selän kuntoon. Seuramme jäsenillä on nyt erinomainen mahdollisuus päästä mukaan kokeilemaan poikien ohjausta ja jakamaan kokemuksiaan.

Kuuden viikon selkäkuuri – hae mukaan!

Etsimme seuramme jäsenistä kahta golffaria kuuden viikon mittaiseen ohjaukseen kuluvan kevään aikana. Golfia tukeva harjoittelu ja ohjaus varsinkin selkävaivojen ehkäisyyn ja kuntoutukseen tarkoitetulla metodilla sisältää noin 12 treenikäyntiä fysioterapeutin ohjeistuksessa, sekä treeniohjelman (paketin arvo 700€).

Harjoittelulla parannetaan liikkuvuutta, lihasvoimaa ja motorista kontrollia, jotka parantavat tulevan kesän golf lyöntiäsi niin, että pystyt pelaamaan kauden ilman kipuja ja kauden keskeytymistä selkävaivaan. Hakuaikaa on tammikuun 30 päivään asti. Haku tapahtuu ilmoittautumalla Joonalle tai Pialle viestillä tai soittamalla (Joona: 050 5959880, Pia: 040 13 54321). Lisätietoja Joonalta ja Pialta. Harjoittelujakso (6 vk) helmi-maaliskuussa.

Mitä kampanjaan osallistuminen merkitsee käytännössä?

Kun kuuden viikon selkäkuurin testaajat on valittu, ovat he avainroolissa kampanjassa. Testijaksoa seurataan sekä Santa Claus Golfin että Fysioterapeutti Joona Juolan somessa ja nettisivuilla tekstein, kuvin ja videoin. Testaajat myös jakavat omia kokemuksiaan Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, tai vaikka YouTubessa. Kerromme kampanjan etenemisestä paitsi somessa, myös jäsentiedotteissamme ja nettisivuillamme.